Seiska: Sofia Belórf yritti tunkeutua Niko Ranta-ahon kotiin! – Mustasukkainen Stefu raivostui ja otti eron tunnekuohun vallassa!

Nyt on kolmiodraaman käryinen eropommi!

Kohuliikemies Stefan Therman, 34, otti viime viikonloppuna lopullisen eron suihkuseurapiirien prinsessasta Sofia Belórfista, 30. Parin ero on kiinnostanut suomalaisia, ja se onkin seuratuin juttu mitä viihteen saralla on hetkeen tapahtunut.

Stefu eroilmoitus lauantaina kuului seuraavasti:

– Kaikella rakkaudella ja yhteisymmärryksessä haluan ilmoittaa, että olemme eronneet Sofian kanssa! Toivon, ettei asiaa puida sen enempää. Voimaa ja valoa.

Lue myös: Stefan Therman ja Sofia Belorf = ERO! Stefu ilmoitti erosta Instagramissa! – Onko kohuliikemiehellä uusi nainen kiikarissa?

ERON SYY: SOFIA PIMPUTTI NIKON OVIKELLOA

Nyt tuore Seiska kertoo, että se on saanut eron syyt selville Stefanin lähipiiriltä.

Stefan oli lehden mukaan saanut tietää, että Sofia oli yrittänyt edellisenä yönä mennä ex-avomiehensä Niko Ranta-ahon luokse, joka asuu Helsingin Erottajalla.

– Stefu sai tietää, että Sofia oli ollut pimputtelemassa Nikon ovikelloa Helsingin Erottajalla. Stefu teki eropäivityksen voimakkaan tunnekuohun vallassa, Stefun lähipiiristä kerrotaan Seiskalle.

Aikamoisia käänteitä!

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Sofian ja Stefun suhde kesti vajaan vuoden (KUVA: INSTAGRAM: @SOFIABELORF)

Lue myös: Sofia Belórfista eronnut Stefan Therman ilmoitti Instagramissa keskittyvänsä lapseensa ja itseensä: Julkaisi kunnon ökykuvan!

Sofian kommentit eron jälkeen

Sofia kertoi äskettäin videoblogissa, että hän on tehnyt eroa jo pidemmän aikaa.

– Tällä hetkellä voin hyvin, sillä olen ehtinyt hautoa suhteen päättymistä. Jalkojeni alta ei vedetty mattoa, sillä tein eroa jo jonkin aikaa, Sofia kertoo Metropolin-videoblogissa.

Sofia kertoi blogin lopussa, mielipiteensä Niko Ranta-ahosta.

– Haluan puhua hänestä nyt ihmisenä. Mä en lähde tuomitsemaan ketään ja ei siitä sen enempää (Katiska-juttu.)

– Ihmisenä mielipide hänestä on erittäin hyvä, ei ole mitään pahaa sanottavaa, päinvastoin. Maailman sydämellisin tyyppi, ja hyvä poikaystävä. Ja Lojaali ystävä, kumppani, Sofia luettelee ihastuneen näköinen ilme kasvoillaan.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Sofia ja Bambi-koira joutuvat jälleen etsimään uuden kodin. (KUVA: INSTAGRAM: @SOFIABELORF)

Suhde kesti vajaan vuoden

Sofian ja Nikon suhde kesti kymmenen kuukautta, ja pari erosi viime huhtikuussa, kun Sofia aloitti suhteensa Stefanin kanssa. Niko istui tällä välin vielä tutkintavankeudessa huumerikoksista.

Lue myös: MTV: Sofia Belórf ja Niko Ranta-aho erosivat – ”Olen sen ikäinen, että haluan perheen ja miehen, joka on läsnä”

Sofia tuomitsi huumebisnekset

Sofia tuomitsi Nikon rikolliset touhut jyrkästi MTV:n haastattelussa.

– Sen verran voin kommentoida, että muutan yksin uuteen kotiin. Rikollisuus on yksinkertaisesti asia, jota en voi hyväksyä, vaikka olen ollut todella rakastunut. Päätös on varmasti helpotus molemmille, Belórf kommentoi keväällä MTV:lle.

Ääni muuttui kellossa

Nyt sinkkuna elävä Sofia ei selvästikään enää halua sanoa huonoa sanaa ex-miehestään, Niko ”Kobra” Ranta-ahosta, joka johti Suomen laajinta huumeliigaa. Sofia ei halunnut kommentoida enää koko Katiska-jupakkaa.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Sofia ja Niko elivät unelmaelämää Marbellassa 10 kuukautta, ennen kuin Ranta-aho jäi kiinni huumebisneksistä.

Nikolla edessä pitkä mutta lyhyt tuomio

Niko lähtee lusimaan ”muutaman vuoden” tuomiotaan ensi vuoden alussa. Hän tulee todennäköisesti saamaan 13 vuoden maksimirangaistuksen, josta vähennetään heti puolet ensikertalaisena.

Niko on saamassa tuomioonsa myös ”alennuksia”, joita ovat rikoksen haittojen poisto ja huumerikoksen selvittäminen. Avovankilaan hamuava liikemies saa myös olla viimeisen puolen vuoden ajan koevapaudessa.

13 vuoden tuomiosta saattaa sulaa lähes 10 vuotta pois kaikkine alennuksineen.

Lue myös: Niko Ranta-aho on toiveikas että vankilatuomio tulee olemaan lyhyt: ”Toivon että minua lähdetään tukemaan oikeaan elämään”

Elämäntapavalmentajan palkannut Niko haluaa keskittyä ennen tuomiota lähipiiriinsä sekä hyviin asioihin elämässään. Hän on myös reissannut Suomen ja Marbellan väliä tiiviiseen tahtiin.

– Syksy, aika rauhoittua kaiken tämän myrskyn keskellä ja yrittää keskittyä hyviin asioihin, Ranta-aho kertoi kuukausi sitten Instagram-tilillään.

Huumetuomiota odottava Niko Ranta-aho tuntuu saaneen synninpäästön ex-tyttöystävältään. (KUVA: INSTAGRAM: @RAWRANE)

Lue myös: Niko Ranta-ahon pahoinpitelysyyte: Nikon ja Sofian väliset viestit julki! Samassa yhteydessä paljastui myös Sofian saamat mustelmat


Tekeekö mieli avautua? Tartu Gekkosen Vieraskynään, julkaisemme parhaat kirjoitukset. Klikkaa lomakkeeseen tästä.

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
18 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit