LuckyDino TERVETULIAISBONUS
  • Jopa 400 € bonus ja 100 ilmaiskierrosta!

Gekkosen Vieraskynä

Tuntuuko että on pakko saada avautua? Onko sinulla elämässä meneillään erikoinen tilanne josta haluat kertoa? Onko sinulla kysymys josta haluat aloittaa keskustelun?

Voit kirjoittaa kirjoituksen esimerkiksi itsestäsi, julkkiksesta, politiikasta, harrastuksesta tai työstäsi.

Nyt sinulla hyvä lukija on mahdollisuus saada äänesi kuuluviin.

- ILMOITUS -

Palsta on vapaa! Kirjoituksesi tulee olla vähintään 500 ja enintään 3500 merkkiä pitkä (sisältäen välilyönnit), jotta se voidaan julkaista. Hyvin perusteltuja ja rakentavia mielipiteitä otetaan mieluusti vastaan.

Täyttämällä alla olevan lomakkeen sitoudut lähettämään vain sellaista materiaalia, joihin sinulla on tekijänoikeudet eli, teksti on sinun oma tuotoksesi. Lähettäessäsi lomakkeen sen oikeudet siirtyvät Gekkoselle, etkä voi julkaista sitä sellaisenaan muualla.

Julkaisemme hyvän maun rajoissa olevia kirjoituksia, mielipiteitä ja avautumisia. Vieraskynä-osiossa mielipide on vapaa ja sananvapautta kunnioitetaan.

Muista myös nämä kohdat:

  • Perustele näkemyksesi ja yritä olla rakentava.

  • Kirjoita selkeää suomen kieltä.

  • Älä hauku, leimaa tai vääristele yksilöitä tai ryhmiä.

  • Älä kirjoita yksityishenkilöiden nimi tai osoitetietoja.

Hyväksytyt mielipidekirjoitukset ja avautumiset julkaistaan Gekkonen.net -sivuilla Vieraskynä-osiossa nimellä, jonka olet antanut alapuolella olevaan lomakkeeseen. Voit käyttää myös nimimerkkiä. Pidätämme oikeuden julkaista, muokata tai olla julkaisematta kirjoituksia.

Gekkosen Vieraskynä-sivua ei ole tarkoitettu kirjoituksille, jotka on jo julkaistu muualla tai joita tarjotaan samaan aikaan muillekin lehdille. Jos haluat juttuun liitettäväksi kuvan, liitä kuvan url osoite viestikenttään mukaan. Kirjoita myös mielummin pidempi pohdinta, kuin lyhyt rykäisy!