Katiska-dokumentti: Sofia Belórf kertoo ettei hänellä ollut muuta elämää Espanjassa kuin Niko Ranta-aho

Tänään maksulliseen Ruutu+-palveluun ilmestyi toinen jakso kohua aiheuttaneesta Katiskasta-dokumentista.

Niko Ranta-ahosta ja hänen huumebisneksistä kertovan Katiska-dokumentin toisessa jaksossa paljastetaan yksityiskohtia Ranta-ahon ja Sofia Belórfin parisuhteesta.

Lue myös: Katiska-dokumenttia tähdittävä Niko Ranta-aho tylyttää ”tiettyjä medioita” Instagramissa: ”Vastaanotto ihmetyttää!”

ELÄMÄ PYÖRI NIKON YMPÄRILLÄ

Sofia seurusteli aikoinaan Niko Nousiaisen kanssa, mutta kyllästyi nopeasti tavalliseen elämään, ja muutti missiystävänsä Bea Toivosen kanssa Lontooseen, jossa Sofia vietti villiä sinkkuelämää. Villeinä sinkkuvuosi Sofia matkusteli paljon juhlimassa, ja kohukaunottaren väitetään käyneen salatreffeillä muun muassa räppäri Tygan ja huippufutari Neymarin kanssa.

Pian tämän jälkeen Sofia ja Niko löysivät toisensa. Sofia matkusti Espanjan Marbellaan tapaamaan Nikoa ja jäikin sille tielle. Sofia muutti nopeasti asumaan Ranta-ahon 700-neliöiseen luksustaloon, josta löytyi mm. kuntosali, elokuvateatteri ja valtava uima-allas.

– Mulla ei ollut omaa elämää siellä. Elämäni pyöri hänen ympärillään, joten totta kai olin kiintynyt häneen. Hän eli aluksi kanssani hyvin terveellistä elämää ja tiputti painoa 10 kiloa, Sofia kertoo dokumentissa.

Lue myös: Ohhoh, Sofia Belórf haukuttiin lyttyyn Katiska-dokumentissa: ”Pahemman luokan kullankaivaja!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Jessica Belórf (@sofiabelorf) on

Lue myös: Katiska-dokumentti: Niko Ranta-aholla on musta lista vihamiehistä – ”Ajattelen heitä joka aamu! En anna listaa poliisille!”

Kuva: Nelonen

LAILLISIA BISNEKSIÄ

Ranta-aho kertoo dokumentissa että hänellä oli miljoonan liikevaihdolla olevia yrityksiä jo ennen huumebisneksiä. Nikolla oli muun muassa yökerho ja ravintolabisneksiä, lisäksi hän rakensi ja myi luksusvilloja isänsä kanssa.

– Ennen rikosten tekemistä tein isoa bisnestä. Monen miljoonan liikevaihdolla olevia yrityksiä. 

– Vaikka faija oli mukana, hoidin aamusta iltaan kaikki tapaamiset. Faija oli täällä muutaman talven. Syyttäjän näkemyksen mukaan en ole tehnyt muuta kuin rikollista toimintaan, niin olen tehnyt aamusta iltaan laillista työtä, Ranta-aho kertoo.

VARAKAS PERHE

Nikon rippipappi muisteli Katiska-dokumentissa, että Niko tuli varakkaasta perheestä.

– Koti on hienolla paikalla Pyhäjärven rannalla. Sen nyt voi sanoa ihan suoraan, että kyllä se varakkuus näkyi. Ei Niko ole mikään köyhän talon poika, Köykkä toteaa lopuksi.

Katiska Ruutu+-palvelussa maanantaisin.

Lue myös: Katiska-dokumentti: Niko Ranta-ahon rippipappi muistelee nuorta Nikoa: ”Ei ollut mikään köyhän talon poika”

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
6 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit