Big Brother ei kannattanut Sinin kohdalla: Siirrettiin sivuun asianajotoimistosta! – Pomo / aviomies hakee eroa!

Big Brotherissa elämänsä sekaisin saaanut kohujuristi ja varatuomari Sini Liljeqvist menetti jälleen jotain arvokasta, nimittäin töitään. Sini joutuu jättämään työnsä Liljeqvist-asianajotoimistossa, ainakin toistaiseksi.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Seiska, joka sai toimiston tiedotteen käsiinsä.

– Toimistomme on päätynyt julkisuuteen työntekijämme tositv-sarjaan osallistumisen vuoksi. Tilanne on toimistomme kannalta ikävä. Asianajotoimisto Liljeqvistin toiminta jatkuu kuitenkin täysin normaalisti. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että saavat asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua jatkossakin, tiedote alkaa.

Tilannetta mutkittaa entisestään se, että Liljeqvist-asianajotoimiston omistaa Sinin aviomies. Tai siis kohta ex-sellainen, Sinin mies nimittäin hakee avioeroa tv-sekoilun takia. Kun BB-tuotannon tietoon tuli, että Sinin mies hakee eroa, poistui Sini talosta.

Sini Liljeqvist on sivussa miehensä firmasta ainakin toistaiseksi.

– Asianajajamme Sini Liljeqvist on toistaiseksi sivussa tehtävistään, eikä osallistu toimiston työn arkeen. Sini tai toimistomme edustajat eivät kommentoi asiaa tämän enempää. Pyydämme työrauhaa kaikille osapuolille ja erityisesti toivomme median kunnioittavan läheistemme ja työntekijöidemme yksityisyyttä, yritys kertoo tiedotteessaan.

Yrityksen nettisivuilla vielä on Sini yhteystietoineen. Sinin kohdalla lukee: ”POISSA TOISTAISEKSI”. Alapuolella kuvakaappaus yrityksen sivuilta.

ADHD-oireyhtymästä kärsivä Sini pääsi valloilleen BB-talossa ja onnistui sotkemaan elämänsä totaalisesti viikossa. Hän menetti aika paljon tuon kokemuksen aikana.

Nainen palasi tänään someen ensimmäistä kertaa ulkomaailmaan astumisen jälkeen. Voit lukea aiheesta lisää tästä.

Lue myös: IL: BB-Sinistä avioeroa hakeva mies kommentoi erohakemusta: ”Tämmöiseen ratkaisuun olen nyt päätynyt”

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit