Shirly Karvisen voitto kuumensi tunteet – Nyt Paul Elias pyytää faneja laittamaan jäitä hattuun

Selviytyjät Suomi -ohjelman sunnuntain finaalijakso kuumensi suomalaisten tv-katsojien tunteet, kun voitto ei mennytkään ansaitusti todelliselle selviytyjälle, eli artisti Paul Elias Uotilalle. Viidennen kauden voitti ex-missi Shirly Karvinen, joka monien fanien mielestä osallistui Paulin kiusaamiseen ja syrjimiseen sarjan kuvauksissa.

Nyt muusikko on itse avautunut Instagram-tilillään meneillään olevasta kohusta ja somemyrskystä, jonka Shirlyn voitti aiheutti.

Hän kiittelee ensin saamistaan tsemppiviesteistä ja uusista seuraajista, joita on tullut älytön määrä.

– Tää Selviytyjät asia selvästi puhututtaa nyt ja herättää isoja tunteita. Oon tiennyt jo yli puoli vuotta että en voittanut kilpailua, joten se ei tullut minulle yllätyksenä, Paul nauraa.

Paul kertoo olevansa yllättynyt miten paljon tunteita ohjelma on herättänyt katsojissa.

– Se mikä kuitenkin on tullut yllätyksenä on miten valtavia reaktioita ja tunteita ohjelma on herättänyt. Niin meissä kuin yleisössä. En halua vähätellä omaa kokemustani ohjelmassa. Matkani on ollut monella tapaa todella rankka, ja palaan siihen varmaan myöhemmin kun omat ajatukseni ovat paremmin jäsentyneet, Uotila kirjoittaa.

Mies kertoo olevansa hyvissä väleissä muiden kisaajien kanssa.

– Haluan jälleen kerran kuitenkin korostaa että oon väleissä kaikkien ohjelmaan osallistuneiden kanssa! Se on meidän kisaajien välinen asia sopia nämä jutut keskenään, kuten me ollaankin paljon jo tehty, ja parhaillaan käydään sitä prosessia läpi. Ollaan oltu yhteydessä toisiimme ja ollaan puolin ja toisin pahoiteltu tapahtuneita jos siihen on ollut syytä.

Muusikko kertoo olevansa harmissaan siitä, että jotkut fanit kirjoittaneet epäasiallisia viestejä toisten kisaajien sometileille.

– On tosi harmillista että jotkut katsojat on kokeneet oikeudekseen käydä kommentoimassa asiattomuuksia eräiden muiden kisaajien kanaviin. Oon kuullut todella rajuista viesteistä jotka ei todellakaan kestä päivänvaloa. Ja kaikki tämä on hyvin ristiriidassa sen kanssa että mikäli agendana on jotenkin toimia kiusaamista vastaan, niin tässä päin vastoin sorrutaan siihen itse!!!

– Nyt on aika laittaa kaikki jäitä hattuun ja onnitella Shirlyä upeasta sijoituksesta tässä älyttömässä pelissä nimeltä Selviytyjät, hän on sen ansainnut!! Skål! Paul päätti.

Paul julkaisi myös yhteiskuvan Shirlyn kanssa. Näet sen painamalla alla olevan kuvajulkaisun nuolinäppäintä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön (@pauleliasmusic) jakama julkaisu

Juonittelulla Selviytyjät-voiton napannut Shirly Karvinen tyrmistytti fanit: ”Todellinen Selviytyjä on Paul!”

Näin Shirly Karvinen ja Sanni-rakas hehkuttivat ex-missin kyseenalaista Selviytyjät-voittoa – kuvat

Paul Elias nauttii kansansuosiota! – Fanit haluavat kerätä todelliselle selviytyjälle kolehdin: ”Eiköhän kerätä 30 000 euroa sille, jolle voitto olisi kuulunut”

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit