Juonittelulla Selviytyjät-voiton napannut Shirly Karvinen tyrmistytti fanit: ”Todellinen Selviytyjä on Paul!”

Shirly Karvista syytetään siitä, että hän voitti Selviytyjät valehtelulla, kiusaamisella ja juonittelulla.

Selviytyjä Suomi -ohjelman voittaja ratkesi sunnuntain finaalilähetyksessä. Viimeisessä heimoneuvostossa aiemmin häädetyt kilpailijat, eli Tuuli Oikarinen, Heikki Sorsa, Jon-Jon Geitel, Sanna Pikkarainen, Eija Kantola, Helmeri Pirinen, Viki Eerikkilä ja Eveliina Tistelgren päättivät äänestämällä kuka kruunataan voittajaksi. Vain Jon Jon, Eija ja Tuuli äänestivät Paulia voittajaksi.

Voittajan selvittyä somemyrsky oli valmis. Shirly ei juuri saa faneilta tunnustusta voitostaan.

Voiton ratkettua missikaunotar julkaisi Instagram-tilillään yhteiskuvan Selviytyjät-kollegoiden kanssa.

– Se oli hänessä. Kiitos ihan mahtaville kilpakumppaneille, tuotannolle ja katsojille, Shirly kiitteli lyhyesti kuvan yhteydessä.

Vain Shirlyn tyttöystävän Sanni Kurkisuon sekä muutaman missiystävän kommenttia lukuunottamatta julkaisun kommenttiosio tulvii sadoittain kommentteja pettyneiltä ja vihaisilta faneilta, jotka ovat yhtä mieltä siitä, että ohjelman todellinen Selviytyjä on Paul.

Shirly voitti ohjelman lopulta vahvojen liittojen ja juonimisen avulla, selkäänpuutoksia unohtamatta. Paul selvitti tiensä finaaliin vaikeimman kautta ja tuulimyllyjä vastaan taistellen. Hänen ainoa liittolaisensa ohjelmassa oli käytännössä Eija. Muut kisaajat asettuivat Paulia vastaan raukkamaisesti jopa yksilökilpalussa, Shirly mukaanlukien. Muun muassa tämän monet fanit ovat kokeneet kiusaamisena.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Shirly Karvinen (@shirlykarvinen) jakama julkaisu

Alapuolella muutamia fanien kommentteja, joita Shirly on saanut. Alla olevat kommentit ovat saaneet satoja tai jopa tuhansia tykkäyksiä.

– Sussa en kyllä nää todellista selviytyjää mistään näkövinkkelistä. Oon pettynyt sun suoritukseen myös heimoneuvostossa: korjailit kokoajan Paulin sanomisia, raukkamaista.

– Niinku oikeesti, valehtelulla, kiusaamisella ja juonittelulla voittoon. En olis kuuna päivänä voinut uskoa että näin tulisi käymään. Ohjelma on kiinnostanut aina, mutta tämä kausi osoitti sen ettei ole jatkossa katsomisen arvoinen. Ainoa, oikea selviytyjä olisi ollut Paul.

– Kiusaamisen voimalla voittoon! Todellinen selvitytyjä.

– Ei tarvitse tätäkään ohjelmaa enään katsoa! AITO selviytyjät oli Paul!!

– Tosi harmi ettei Paul voittanut. Hän se todellinen selviytyjä on.

– Viimeinen kenet olisin halunnut voittajan… En tiedä miten voit hyvin mielen palkinnon ottaa vastaan omilla touhuillasi… Toivottavasti ainakin opit jotain matkan jälkeen.

– Paulin olisi pitänyt voittaa. Et ansainnut voittoa. En halua katsoa ohjelmia joissa esiinnyt.

Shirly Karvinen voitti Selviytyjät

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
48 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit