Shirly Karvinen voitti Selviytyjät

Sunnuntai-iltana nähdyssä Selviytyjät Suomi -ohjelman jännittävässä finaalijaksossa ohjelman voittajaksi äänestettiin ex-missi ja juontaja Shirly Karvinen. Finaalikolmikossa oli mukana myös fitnesstähti Eveliina Tistelgren ja artisti Paul Elias Uotila.

Jaksossa nähtiin kaksi kilpailua. Ensimmäisessä palkintokilpailussa kisattiin extra äänestyslipukkeesta. Eveliina voitti jännittävän ja vaativan sukellusmuisti-taulutehtävän.

Finaalikilpailussa kisattiin rankassa ja monivaiheisessa kilpailussa, jonka voittajaksi selviytyi Paul. Mies sai myös valita finaalivastustajansa, ja hän valitsi Shirlyn.

Kuva: Nelonen media

Viimeisessä heimoneuvostossa aiemmin häädetyt kilpailijat, eli Tuuli Oikarinen, Heikki Sorsa, Jon-Jon Geitel, Sanna Pikkarainen, Eija Kantola, Helmeri Pirinen, Viki Eerikkilä ja Eveliina Tistelgren päättivät äänestämällä kuka kruunataan voittajaksi. Vain Jon Jon, Eija ja Tuuli äänestivät Paulia voittajaksi.

Paul voitti ohjelmassa eniten koskemattomuuksia sekä useita muita palkintokilpailuja. Mies pelastui täpärästi useamman kerran myös kolikoiden avulla, muiden liittoutuessa miestä vastaan Eijaa lukuunottamatta.

Paulilla tuskin olisi ollut mahdollisuuksia voittoon heimoneuvostossa, vaikka hän olisi valinnut finaaliin juonittelevan Shirlyn sijaan kieron Eveliinan. Koko sarjan ajan syrjityksi tullut Paul on kuitenkin useimpien fanien mielestä kauden todellinen voittaja.

Nelonen media

Selviytyjissä nähtiin hurjaa joukkokiusaamista – Katsojat raivostuivat: ”Tästäkö mallia lapsille?!”

Iskelmälegenda Eija Kantola yllättyi miten paljon Selviytyjissä juonittiin: ”Hetkittäin tuntui Paulin puolesta tosi pahalta”

Suomalaisjulkkikset kotiutuivat Selviytyjät Suomi -ohjelman kuvauksista Karibialta – Tältä he näyttävät!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
6 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]