Näin Shirly Karvinen ja Sanni-rakas hehkuttivat ex-missin kyseenalaista Selviytyjät-voittoa – kuvat

Eilen sunnuntai-iltana nähty Selviytyjät Suomi -ohjelman finaalijakso oli monien fanien mielestä suuri farssi, kun voittoon ylsi lopulta ex-missi ja radiohosti Shirly Karvinen.

Artisti Paul Elias Uotila oli kansalaisten suosikki, ja useimpien mielestä ainut todellinen Selviytyjä, vaikka mies jäikin ilman 30 000 euron voittorahoja.

Eilen somessa levisi videoita julkkisten Selviytyjät-kotikatsomoista. Shirlyn avopuoliso laulaja Sanni Kurkisuo julkaisi Instagram-tarina osiossa videon heimoneuvostosta, jossa Shirly julistetaan voittajaksi Paulista äänin 6-3.

– JJJJJA SIELTÄ, Sanni hehkuttaa kolmen kruunun kera.

Instagram: @sannivirallinen

– ONNEA PÄÄLLIKKÖ!!!! Sanni hehkuttaa ja kääntää kameran pian vieressä istuvaan Karviseen, joka on ratketa naurusta.

Alla kuva:

Instagram: @sannivirallinen

Sara Sieppi ja Roope Salminen tukevat ystäväänsä.

Missi ja somevaikuttaja Sara Sieppi julkaisi Instagram-tarinoissaan päivityksen, jossa hän puolustaa Shirlyä.

– Paljon onnea rakas Selviytyjät-voitosta! Jokainen kilpailijoista pelaa peliä omalla tavallaan – joku on hyvä kilpailuissa, joka osaa sosiaalisen pelin jne. Selviytyjissä sä harvoin olet täysin oma itsesi, kun koko formaatti perustuu pelaamiseen. Sitä on välillä vaikea katsojana ymmärtää. Oon tosi ylpee susta! Sara ylisti kaveriaan.

Instagram: @sarasieppi

Juontaja Roope Salminen otti myös osaa keskusteuun Shirlyn Instagram-postauksen kommenttiosiossa. Salminen puolusteli ystäväänsä toteamalla muun muassa, että ”selviytyjät on sairas formaatti”.

Alla Salmisen koko päivitys:

”selviytyjät on sairas formaatti voittaa voi sadalla eri tavalla. molemmat finalistit olis omalla suorituksellaan ansainnut selviytyjän tittelin – sosiaalinen lahjakkuus ja vakuuttava esiintyminen juryn edessä ratkas tällä kertaa. tiukka skaba ja varmasti monenlaisia fiiliksiä kun kattoo matkaa jälkikäteen itsekin. toivon että nautit voitosta ja tästä illasta, oot rakas ❤️. on todella vaikeeta mennä selviytyjät-formaatissa finaaliin niin että saa koko kauden aikana YHDEN pudotusäänen. pitää pysyä tarpeeksi tutkan alla, luoda tarpeeksi hyvät välit about kaikkiin ja pettää liittolaiset oikealla hetkellä. sulla on ehdottomasti syytä olla ylpeä voitosta.

paulin suoritus oli myös Ä-LY-TÖN. vaikea olisi olla vihainen jos voitto olis menny hänelle – hylättyjen saarelta finaaliin saakka… sairasta!!! arvostan todella korkealle. jury painotti pelin sosiaalista aspektia nyt enemmän ja it is what it is. hyvät finalistit!

ymmärrän että homma herättää paljon tunteita, mutta mun mielestä jokainen joka haluaa tulla toisen ihmisen profiiliin aiheuttamaan mahd paljon pahaa mieltä hienon voiton hetkellä motiivinaan asiat jotka asianomaiset ovat sopineet jo kuukausia sitten voisi miettiä uudestaan omaa elämäänsä. purkakaa fiiliksiä mielummin twitteriin tai jodeliin tai omaan stooriin. omaa suosikkia saa ja pitää kannustaa, mutta sitä ei ole pakko tehdä painamalla toista alas. upea finaali, upea matka, kiitos viihteestä ja onnea molemmille”

Juonittelulla Selviytyjät-voiton napannut Shirly Karvinen tyrmistytti fanit: ”Todellinen Selviytyjä on Paul!”

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
44 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit