Seura: Rallikartturiksi ryhtynyt Janni Hussi saa kysymyksiä pikkuhousuistaan – näin hän vastaa

Mediapersoona Janni Hussi toimii nykyään myös rallin kartanlukijana. Hussi kertoo Seura-lehden haastattelussa, että hän on saanut pestistään ikävää palautetta ja ennakkoluuloja.

Miesvaltaiselle alalla hypännyt Hussi on joutunut kuulemaan muun muassa seksistisiä kommentteja.

– Olen tullut monille tutuksi aivan erilaisista yhteyksistä. Joissakin ihmisissä taitaa herättää tunteita, että yhtäkkiä hyppään tähän vielä aika miehiseen maailmaan. Välillä ollut tilanteita, että kuskille on tultu heittämään rempseästi läppää ja kysytty minulta, minkäväriset pikkuhousut minulla on tänään jalassani, Hussi kertoo Seuralle.

Hussi ei ole jäänyt sanattomaksi uteluiden edessä. Hän on vastannut napakasti takaisin, ettei hänen alusasuasiansa kuulu muille.

Nuorempana Hussi on työskennellyt rallikilpailuissa kisatyttönä. Tuolloin hän sai kuulla seksistisiä kommentteja useammin, kuin nykyään.

– Silloin en osannut laittaa vastaan napakasti. Nyt pidän puoleni eri tavalla kuin parikymppisenä, jolloin hihittelin mukana, vaikka oikeasti olisi tehnyt mieli sanoa tiukasti takaisin. Onneksi meno on siistiytynyt, mutta vielä on tehtävää, jotta jokaisella olisi turvallinen ja tasa-arvoinen mahdollisuus nauttia lajista, Hussi sanoo Seuralle.

Lue myös: Janni Hussilta pysäyttävä päivitys! – ”Tilanne on mennyt jo hyvin huonoksi…”

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
5 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit