Selviytyjät-kisaavat palasivat takaisin Suomeen – Tältä he näyttävät rankan reissun jälkeen: ”Hiekkaa on tussussa varmaan vielä syksyllä”

Ensi syksyn Selviytyjät Suomi -kauden julkkiskilpailijat ovat palanneet takaisin Suomeen. Asia selviää julkkisten Instagram-tileiltä.

30 000 euron voittopotista Malesian viidakossa kilpailivat: Fitnessvalmentaja Sonja Aiello, suosikkijuontaja Gogi Mavromichalis, näyttelijä Ismo Apell, Diili-voittaja 2022 Clarissa Hedman, maastohiihtäjä Riitta-Liisa Roponen, Miss Suomi 2018 Alina Voronkova, ex-painija Rami Hietaniemi, mediapersoona Sergey Hilman, radiojuontaja Tytti Junna, artisti Viki ”Seksikäs Suklaa” Konssi, yrittäjä Niina Kuhta, mediapersoona Rosanna Kulju, kokki Teemu Laurell, toimittaja Lloyd Libiso, mediapersoona Roope Rannisto, laulaja-lauluntekijä Teemu Roivainen, somevaikuttaja Pinja Sanaksenaho ja valmentaja Kira “Kipa” Tiivola.

Kisaajat ovat julkaisseet tuoreita kuviaan kilpailun jäljiltä Instagramiin. Kuvista voi huomata, että kisaajat ovat saaneet Malesiasta mukaansa vahvan rusketuksen. Tuleva kausi on ennätyksellisen pitkä, sillä se kestää peräti 37 päivää. Ohjelman juontajana nähdään Riku Rantala, sillä radiojuontaja Juuso Mäkilähde jätti ohjelman juontopesti edellisen kauden jälkeen.

Sonja Aiello julkaisi Instagram-tililleen selfien, jossa hän poseeraa kuntosalilla. Hiljattain paljastui, että Sonjan ex-rakas, räppäri William on hakenut fitnesstähdelle lähestymiskieltoa. Seiska uutisoi taannoin, että Sonja pahoinpiteli Williamin löymällä tätä puhelimella päähän verisin seurauksin. Sonja ei ole toistaiseksi ottanut kantaa asiaan julkisuudessa.

Lue lisää: Seiska: Sonja Aiellon pahoinpitelemäksi joutunut William on hakenut lähestymiskietoa ex-rakkaalleen

Sonja kertoo, että Selviytyjät-seikkailu oli hänelle hieno kokemus. Hän on äärettömän kiitollinen matkasta.

– Elämäni seikkailulta palattu kotiin ja täällähän on jo ihan kesä?! Huhhuh… tällä hetkellä päässä pyörii noin miljoona asiaa ja todella vaikea jäsennellä fiiliksiä tähän tekstiin. Sen osaan sanoa, että oon äärettömän kiitollinen kaikesta mitä matkan varrella tuli koettua, niin hyvässä kuin pahassakin, Sonja kertoo.

– Selviytyjät kokemus antoi enemmän kuin osasin edes kuvitella. Lähdin seikkailulle omana itsenäni, ilman minkäänlaista filtteriä ja kohtasin ihmiset ihmisinä. Pelin miettimisen lisäksi saarella oli hyvää aikaa pysähtyä ja reflektoida omaa elämää. Seikkailu toi myös älyttömän ihania ja rakkaita uusia ihmisiä mun elämään, hän jatkaa ja paljastaa, että kaudella tullaan näkemään myös draamaa.

Rosanna Kulju näyttää saaneen myös vahvan rusketuksen mukaansa viidakon kuumuudesta.

– Sanoin ennen Selviytyjiä lähteväni elämäni seikkailulle ja sitä se todella oli niin monella eri tavalla. Hiekkaa on tussussa varmaan vielä syksyllä kun tekin pääsette sitten katsomaan töllöstä mitä siel tulikaan touhuiltua… Rosanna kertoo Instagramissa.

– Kyllä tämänkin reissun teki ihmiset, kaunis KIITOS teille kaikille kanssakilpailijoille, viidakkoperheelle ja koko tuotannolle. Nyt katse kohti kesää ja uusia seikkailuja sydän täynnä puhdasta kiitollisuutta, hän jatkaa.

Tosi-tv-tähti Sergey Hilman kertoo, että Selviytyjät-matka oli hänen elämänsä jännittävin kokemus.

- ILMOITUS -

– Selviytyjät on takana – olen huojentunut ja onnellinen. Reissu oli täynnä iloja, haasteita, selkäänpuukotuksia (lol), uusia tuttavuuksia sekä draamaa, Hilman paljastaa.

Radiojuontaja Tytti Junna on onnellinen siitä, että Suomessakin on jo kohta kesä.

– Selviytyjät on nyt kuvattu ja voi kääk miten hieno reissu takana!!!! Sen enempää en matkaa vielä hehkuta tai vinkkaile, kuinka oma taival eteni. Syksyllä se sitten selviää, kun överimatkan taltiointia pääsee seuraamaan kotisohvilta, Tytti kertoo.

– Ihanaa, että Suomessakin aurinko paistaa, erittäin jeppis fiilis jatkaa kevättä täällä eteenpäin, hän hehkuttaa.

Seksikäs Suklaa eli Viki Konssi kertoo rehellisesti, että Selviytyjät-ohjelman kuvaukset oli rankinta mitä hän on koskaan tehnyt elämässään.

Tubettaja Pinja Sanaksenaho kertoo, että Selviytyjät-matka sisälsi paljon juonittelua, käänteitä ja tunteita.

– Vaikka tiesin minne oon lähdössä, niin tää kokemus oli niin paljon enemmän kun osasin odottaa. Opin niin paljon itsestäni ja arvostamaan asioita ihan eri näkökulmasta. Tästä reissusta jää käteen hemmetisti ja siitä jutellaan syksyllä PALJON, Sanaksenaho kirjoittaa Instagramissa.

Selviytyjät Suomi -ohjelman uusi kausi nähdään ensi syksynä Nelosella ja Ruudussa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]