Seiska: Perheellinen kansanedustaja Matias Mäkynen iski 20v opiskelijan yökerhosta – Näin kaikki tapahtui

Tuore Seiska julkaisi skandaalipaljastuksen liittyen kansanedustaja Matias Mäkyseen (sd.).

Lehden mukaan Vaasassa on kohistu viime marraskuusta lähtien tapauksesta, jossa perheellinen kansanedustaja Matias Mäkynen, 32, vietteli baarissa 20-vuotiaan naisopiskelijan.

– Television ajankohtaisohjelmien vakiokasvoksi noussut Matias saapui yllättäen opiskelijoiden suosimalle klubille. Monet tunnistivat viiksekkään poliitikon, joten hän sai pian yllin kyllin juttuseuraa, Seiskalle kerrotaan.

Luotettavat silminnäkijät kertoivat Seiskalle, että kansanedustaja tarjosi drinkkejä kaunottarelle ja jutteli hänelle parin tunnin ajan.

– Kaksikon läheiset välit herättivät paikallaolijoissa kiinnostusta, joten heistä ryhdyttiin räpsimään salaa kännykkäkuvia, lehdelle kerrotaan.

Baari-illan päätteeksi kaksikko suuntasi klubilta Matiaksen Vaasan kotiin. Maria-vaimo oli tällä välin Lahdessa.

– Opiskelija on kertonut lähipiirilleen, että he viettivät intiimiä hetkiä kansanedustajan kotona. Kaksikko oli päätynyt vielä aamuyöllä nuoren naisen asunnolle ylioppilaskylään.

Seiskan julkaisemalla kohuvideolla Mäkynen myöntää viettäneensä aikaa opiskelijan kanssa kyseisenä viikonloppuna, ja tunnustaa vieneensä naisen asunnolleen.

Matias on tunnettu tähän saakka perhekeskeisenä miehenä. Paljon huomiota saanut skandaali saattaa vaikuttaa myös miehen poliittiseen uraan.

Matias Mäkysellä ja Maria-vaimolla on yhteinen lapsi.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit