Seiska: Jare Tiihosella ja ex-ystävällä on meneillään jäätävä oikeusriita – tästä on kyse!

Räppäri Cheek alias Jare Tiihonen, 41, on ajautunut oikeusriitaan ex-ystävänsä kanssa, asiasta uutisoi Seiska-lehti.

Jare syyttää entistä parasta kaveriaan törkeästä petoksesta.

Asia koskee Helsingin Punavuoressa sijaitsevaa kerrostalon ullakkotilaa, jonka kaveruksen ostivat yhdessä. Ullakkotilasta oli tarkoitus tehdä kolme erillistä huoneistoa.

Lehden mukaan petossyytteen taustalla on suulliseen sopimukseen perustuva rakennusprojekti, joka piti toteuttaa omakustannehintaan, niin että ex-ystävän rakennusliike ottaa katetta ainoastaan 10 prosenttia per miestyötunnista.

Jaren mukaan häntä ja rakennusprojektissa kolmantena osapuolena olevaa henkilöä on erehdytetty maksamaan perusteettomia laskuja peräti 466 436 euron edestä.

Kertoi podcatissa ottaneensa harha-askelia

Jare vieraili hiljattain Brädin ja Tuomas Kauhasen Taakka-podcastissa. Haastattelussa hän kertoi musiikkiuran jälkeisestä elämästään ja muun muassa bisneksistään. Tiihonen totesi juontajille, että hän on tehnyt bisneselämässään ”harha-askelia” ja päätynyt mukaan epämukaviin projekteihin.

– Minulla on ollut pari pientä raksaprojektia, jotka ovat olleet vaiheikkaita, eikä niin tuottavia. Olen tehnyt harha-askeleita. Kyllä ne epäonnistuneet menetykset ottaa daijuun. Olen kuitenkin aika balanssissa, Jare kertoo, ja myöntää että häntä kusetettiin toisessa projektissa.

Jare kertoi harvinaisen avoimesti talousasioistaan podcastissa.

– Lähtökohta on se, että pyrin elämään passiivisella tulovirralla. Mun strategia on se, että olen sijoittanut sinne tänne. Toivon niiden tuottavan minulle elämiseen passiivisen tulovirran. Siinäkään minulla ei ole sitä ajatusta, että minun pitäisi saada koko ajan lisää massia. Olen tyytyväinen, että tulee sen verran kuin mitä olen sinä vuonna käyttänyt.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:AOP

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit