Sara Sieppi suuttui medialle firmaansa koskevasta uutisoinnista: ”Tsemppiä vaan kaikille meille naisyrittäjille!”

Iholla-sarjastakin tuttu somevaikuttaja Sara Sieppi, 33, ei pidä viime aikaisesta uutisoinnista, jossa on kerrottu hänen Semihima Oy -firmansa liikevaihdon romahtamisesta.

Lue lisää: Sara Siepin bisnekset romahti – Teki yllättävän peliliikkeen!

Gekkosen lisäksi muun muassa Iltalehti uutisoi Saran firman tuloksesta otsikolla: ”Romahdus: Sara Siepin yritys teki historiallisen huonon tuloksen”

Vielä vuonna 2021 Siepin firman liikevaihto oli 612 000 euroa, ja vuoden 2022 tilinpäätöskin vielä 464 000 euroa. Tuorein tilinpäätös paljastaa, että Semihima Oy:n myynnit ovat romahtaneet liki 49 prosenttia. Liikevaihto oli viime vuonna enää 238 000 euroa. Voitto tuli 26 000 euroa.

Sara on julkaissut väkevän päivityksen aiheesta sometililleen.

– Tsemppiä vaan kaikille meille naisyrittäjille! Kun tekee yhden naisen firmalla 240k liikevaihdon, saa tällaisia otsikoita. Oon puhunut kyllästymiseen asti siitä, kuinka paljon töitä mä olen viime vuosina tehnyt ja antanut niille koko mun elämän. Viime vuonna tarvitsin breikkiä (tosin tein sen parin sadan tonnin liikevaihdon, aloin tehdä elämäkertaa ja pari muuta pikkujuttua!), Sieppi kirjoittaa.

– Onneks Sara Sieppi on tottunut otsikoihin. Harmittaa silti muiden yrittäjänaisten puolesta, että tää on se kuva, mitä mediassa halutaan värittää niistä, ketkä uskaltaa yrittää, hän jatkaa.

Sara kertoo, että hänen bisneksensä ja asiat muutenkin elämänssä sujuvat oikein hyvin. Hän kertoo lisäksi palautuvansa edelleen vuosien takaisesta työuupumuksesta. 

– Eli kiitos vaan, bisnes kyllä luistaa ja elämä luistaa vieläkin paremmin huonommalla liikevaihdolla. Sain myös hiljattain upean tiimin @famentfi ympärilleni. Palaudun edelleen vuosien takaisesta työuupumuksesta ja sen myöntäminen itselle ei ole ollut helppoa.

– Jätetään loput avautumiset marraskuun kirjaan, Sara päättää.

Siepillä on Instagramissa 230 000 seuraajaa, ja Instagram onkin hänen päätyökalunsa.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
12 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit