Seiska: Sara Siepin ja Jutta Larmin sisustusfirma lopetti toimintansa

Yrittäjä Jutta Larm ja sometähti Sara Sieppi perustivat viime heinäkuussa Raffia Living -nimisen sisustusliikkeen. Nyt verkkokauppa on lopettanut toimintansa, asiasta uutisoi ensin Seiska.

Saran oli tarkoitus huolehtia firman markkinoinnista ja antaa nettikaupalle näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa. Julkkisnaiset eivät ole kuitenkaan aikoihin mainostanut sisustuskaupan tuotteita.

Raffia Living verkkokaupan osoite ohjaa käyttäjän nyt toiseen osoitteeseen, ja linkin takaa löytyy englanninkielinen samanhenkinen sisustuskauppa.

Seiskan tavoittama Jutta kertoo, että kauppa laitettiin kiinni loppukesällä ajanpuutteen vuoksi.

– Tällä hetkellä on niin isoja hankkeita menossa, joihin pandemia on tuonut omat haasteensa, että yrittäjänä pitää tarkkaan miettiä, mihin aikaansa käyttää. Päätös verkkokaupan kiinni laittamisesta oli siis helppo, Jutta kertoi Seiskalle.

Sisustuskaupan perustaminen oli Siepin suuri haave.

– GUESS WHAT!!!!! Kun haaveita sanoo ääneen, silloin esim. joku kova businesswoman Jutta Gustafsberg saattaa laittaa viestiä, että pitäiskö laittaa pystyyn sisustusverkkokauppa! Ja tässä sitä ollaan, meidän oma @raffialiving on nyt auki! IHAN HULLUU! Sara hehkutti heinäkuussa 2020.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu

Myös Jutalle yhteisprojekti oli toteutunut unelma.

– Tänään iso unelma toteutui! Ollaan Saran kanssa valmisteltu viime vuoden lopulta lähtien Boho sisustuksen suurta verkkokauppaa ja nyt voinkin ilolla kertoa, että ollaan yhdessä perustettu @raffialiving ja se on nyt livenä, Jutta hehkutti taannoin.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Jutta Larm (@jutta_gustafsberg) jakama julkaisu

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit