Sara Siepin suunnitelmat ystävänpäivälle: Aikoo ahmia yksin laatikollisen donitseja ja katsella hömppäsarjoja

Instagram

Somevaikuttaja ja vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi kertoo ystävänpäiväsuunnitelmistaan somessa.

Balin-aurinkolomalta Helsingin räntäsateeseen palannut Sara Sieppi on julkaissut Instagram-tilillään kuvan jossa hän popsii suihinsa herkullisen näköistä donitsia/munkkia erittäin avonaisessa paidassa.

Saran munkit varmasti maistuisi mieluusti monille, mutta kaunotar on päättänyt viettää ystävänpäivän ihan yksinään katsellen lempparihömppäsarjojaan ja syödän munkkejaan.

– Tiiättekö mitä! Pakollisena pariskuntapäivänä mä kelasin vetää laatikollisen donitseja yksin(jää kuitenkin vaan puheeks mut kuulostaa joka tapauksessa siistiltä), ostaa jonku kivan ystävänpäivälahjan itelleni sen kunniaksi, että oon ollu hyvä tyyppi itelleni(todellakin), nauttia mun lempparihömppäsarjoista & siitä, että osaan olla yksin, Sara kirjoittaa Instagramissa.

– Ja te pariskunnat, huominen vasta stressaavaa teille onkin! Pitää miettiä onks se dinneri ihan ok, pitääks joku lahjakin muka hommaa ja ei kai tää ystävänpäivä Suomessa niin iso juttu oo, voi miehet! Naisille se on ainakin omia synttäreitäkin isompaa! Tsemppiä, Sara toivottelee lopuksi.

 

View this post on Instagram

 

@bubbleroom PRE-Valentine -kamppis! Kaikista tuotteista -20% koodilla LOVELY💗 *kaupallinen yhteistyö #bubbleroomstyle Ps. Oon varma, että siellä ruudun toisella puolella on muutamia tyyppejä, joita huominen jopa ahdistaa. Tiiättekö mitä! Pakollisena pariskuntapäivänä mä kelasin vetää laatikollisen donitseja yksin(jää kuitenkin vaan puheeks mut kuulostaa joka tapauksessa siistiltä), ostaa jonku kivan ystävänpäivälahjan itelleni sen kunniaksi, että oon ollu hyvä tyyppi itelleni(todellakin), nauttia mun lempparihömppäsarjoista & siitä, että osaan olla yksin.💕 Se on myöskin tärkeetä. Ja te pariskunnat, huominen vasta stressaavaa teille onkin! Pitää miettiä onks se dinneri ihan ok, pitääks joku lahjakin muka hommaa ja ei kai tää ystävänpäivä Suomessa niin iso juttu oo, voi miehet! Naisille se on ainakin omia synttäreitäkin isompaa! Tsemppiä.😍

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit