Tältä näyttää kuvakohussa vellovan Sara Chafakin todellinen elämä! – Joutuu odottamaan julkisia hyytävässä säässä koronan keskellä!

Instagram-kuvien luvattomasta käytöstä somekohun keskelle joutunut Sara Chafak, 29, paljasti tänään saaneen ”syntymäpäivälahjan” liikenteen turvallisuusvirastolta Trafilta, joka on evännyt ex-missin ajoluvan pois, asiasta kertoi ensin Seiska.

Chafak paljasti suru-uutisen Instagram-stooreissaan tänään tiistaina.

Saran mukaan Trafi eväsi hänen ajoluvan tilapäisesti.

Marokkolaistaustainen vuoden 2012 Miss Suomi oli unohtanut palauttaa tärkeät todistukset ajoissa, jonka takia hänet on nyt ajokiellossa.

– Mä sain Trafilta kans synttärilahjan. Heippa ajolupa hetkeks. Unohtanut palauttaa muutamat todistukset niin nyt matkataan julkisilla pitkästä aikaa. Time to explore Helsinki again lol, Sara kirjoitti Instagram-tarinakuvan yhteydessä.

Sara täyttää 30-vuotta tämän viikon sunnuntaina.

INSTAGRAM / SARA CHAFAK

Jäi rysän päätä kiinni kuvien luvattomasta käytöstä

Sara joutui hiljattain somekohun keskelle, kun paljastui että missikaunotar oli julkaissut Instagram-tilillään useita eri valokuvaajien ottamia upeita kuvia, ilman mainintaa kenelle kuvat kuuluivat.

Lue myös: Skandaali: Instagramilla itseään elättävä Sara Chafak jäi nolosti rysän päältä kiinni IG-kuvien kopioimisesta!

Sara antoi seuraajiensa ymmärtää, että hän on itse ottanut kuvat. Monille seuraajille tuli kuva, että Chafak eli ”unelmien somevaikuttaja elämäntyyliä”. Tämäkin tapaus opetti, että kaikki ei ole internetissä sitä miltä se näyttää. Esimerkkinä Sara julkaisi tilillään kuvan herkullisesta juustokakusta, jonka paikkamerkinnäksi hän oli lisännyt ”Helsinki”. Pian paljastui, että tämäkin kakku oli mätä, sillä kuva olikin peräisin Yhdysvalloista.

Vaikka Sara ei olisikaan saanut rahaa kyseisistä pöllityistä kuvista, on hän silti luonut tietoisesti illuusion upeasta elämäntyylistä buustatakseen ”influencer-statustaan”. Tämä auttaa tietysti keräämään valtavasti seuraajia, ja mitä enemmän seuraajia Instagram-tilillä on, sitä enemmän sillä tehdään rahaa esimerkiksi yritysten tuotteita/palveluja mainostamalla sekä muiden erilaisten yhteistöiden kautta.

Lue myös: Sara Chafak pölli IG-tililleen upean telttakuvan luonnon keskeltä! Kommenteissa kysyttiin ”pistikö hyttyset?” Missikaunottaren vastaus on kullanarvoinen

Onkin hyvä että Chafak näyttää tuoreella Instagram-tarinavideolla mitä hänen ”oikea” elämänsä todellisuudessa on. Hyvä Sara!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön SC (@sarachafak) jakama julkaisu


Tekeekö mieli avautua? Tartu Gekkosen Vieraskynään, julkaisemme parhaat kirjoitukset. Klikkaa lomakkeeseen tästä.

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit