Sara Chafak pölli IG-tililleen upean telttakuvan luonnon keskeltä! Kommenteissa kysyttiin ”pistikö hyttyset?” Missikaunottaren vastaus on kullanarvoinen

Tänään repesi iso skandaali, kun julkisuuten levisi tieto somevaikuttaja Sara Chafakin, 29, vai pitäisikö sanoa Sara Chafaken tai Sara Chawhathafakin ladanneen Instagram-tililleen henkeäsalpaavan upeita kuvia, jotka eivät kuitenkaan ole Saran itsensä ottamia. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska.

Missikaunotar ei myöskään maininnut kuvien yhteydessä valokuvaajaa tai muuta lähdettä. Hän myös antoi seuraajiensa ymmärtää, että hänen ”influencer-elämä” on se mitä kuvissa näkyy.

Lue myös: Skandaali: Instagramilla itseään elättävä Sara Chafak jäi nolosti rysän päältä kiinni IG-kuvien kopioimisesta!

Twitterissä Tatu Virtanen niminen henkilö jakoi esimerkkejä Saran varastamista somekuvista.

Kuvien mukaan mahtui monenlaista upeaa maisemaa sekä kuva herkullisesta yhdysvalloista kotoisin olevasta juustokakusta. Sara oli merkinnyt kuvaan paikkamerkinnäksi ”Helsinki”.

– Koska kesä oli marjaista juustokakkua ja vihreää teetä, Chafak on kirjoittanut jakamansa kakkukuvan saatteeksi. Otokseen ei oltu merkitty kuvaajaa. Sara poisti tämänkin kuvan kohun noustua.

Pistikö hyttyset?

Yhdessä Saran julkaisemassa kuvassa oli kuvattuna hulppea ja iso sänkytaivas keskellä luontoa. Eräs kommentoija olisi kysynyt Saralta oliko paikassa hyttysiä, johon kaunotar oli vastannut naureskellen ”nope”.

– Tää oli itestä ehkä paras kommentti, kun joku kysynyt tähän kuvaan vuosi sitten, että oliko hyttysiä. No perkele eihän niitä kotisoffalla tietenkään ollu!, Virtanen kirjoitti tviitin yhdessä.

Sara oli äskettäin lisännyt IG-tililleen myös upean syksyisen maisemakuvan, mutta jäi heti rysän päältä kiinni, kun valokuvan ottanut Sofia Kulin ilmaantui paikalle:

– Heippa! Tämä on minun valokuva. Pyydän että mainitset minut sen ottajana tai poistat julkaisun, kommentissa kerrotaan englanniksi.

- ILMOITUS -

Sara päätti poistaa julkaisunsa. Alla Seiskan nappaama kuvakaappaus kommentista:

Eräs toinenkin kuvan omistaja oli myös ottanut yhteyttä Chafakiin:

Onko Sara tienannut kuvillaan rahaa ja johtanut seuraajiaan samalla harhaan?

Twitterissä keskusteltiin myös siitä onko Sara tienannut pöllimillään kuvillaan rahaa. Vaikka kaunotar ei välttämättä suoranaisesti näillä kuvilla olisi tienannut, on hän kuitenkin buustannut somevaikuttaja-statustaan ja ladannut toisten kuvia tililleen kysymättä tai mainitsematta, ”luoden” samalla upeaa kontenttia. Saran seuraajista todennäköisesti 99% on luullut kaunottaren elämän olevan kuvien mukaista ökyunelmaelämää.

– Musta erittäin ongelmallista tästä tekee sen, että Sara on todennäköisesti rahallisesti hyötynyt varastettujen kuvien lisäämästä ”suosiosta,” ja täten esteettiset ja tykättävät kuvat lisäävät hänen influencer-statustaan, kirjoittaa eräs Twitter-käyttäjä, jonka tviitti sai paljon tykkäyksiä.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]