Sanna Marinin jättämää sotkua siivotaan vielä pitkään ja sinäkin hyvä duunari olet mukana talkoissa

Pilli. Hirveän kätevä muovista tai pahvista valmistettu ruokailuväline janoisille imeväisikäisille ja pääministereille.

Imeväinen ja pääministeri voivat imaista pillistä ja sen jälkeen huvikseen, vahingossa tai protestiksi räimäistä mukinsa lattialle. Sotkuahan siitä siitä seuraa, ja jonkun se on siivottava. Vähän kuin siitä, että jakelee hornetteja ympäri Eurooppaa.


Lintilän Mikan viinakauppalaskuista ollaan puhuttu viime viikot, eikä tarvitse olla raittiusseuralainen tai THL:n tutkija arvatakseen, että Mika on vähintään suurkuluttaja.

Mika on ollut maistissa siellä, Mika on maistellut täällä, ja Kaarle Kustaan illalliskutsuilla. Tämä on kaikki tavallaan ihan ymmärrettävää, koska paineet. Etkä todennäköisesti sinäkään hyvä lukija kestäisi Kaarle Kustaata selvin päin.

Miinukset toki tulevat siitä, että aika paljon on sitä märkää osteltu veronmaksajien laskuun, ja Lintilän duuni on kuitenkin aika vastuullinen, ja laskuhumalainen ministeri voi saada paljon tuhoa aikaan.

Tosin ei tarvitse edes olla laskuhumalassa saadakseen paljon tuhoa aikaan, kuten pääministeri Sanna Marin tietää! Marinin aikana velaksi eläminen on kiihtynyt ennätyksellisiin mittoihin ja Uniperin muodossa katosi Saksaan miljardeja.

Asiaa voi kuitenkin paikata korealla ulkomuodolla, selfieillä ja sillä, että sylikoiramainen media kirjoittaa ministeristä vain ihailevia artikkeleja, ja lehtien julkaisemat kuvatkin pääministeristä ovat kuin muotilehdistä. Lintilän Mikaa on vähemmän pyydetty muotikuviin tai esittelemään kevät-lookia.

Sanna osaa myös todistettavasti tanssia jytämusaa Antti Tuiskun tahtiin. Villi tanssi päihteitä vetäneen Mikan esittämänä voisi olla unohtumaton kokemus. Sillä tavalla, kuin kolaritrauma tai painajaisuni voivat olla unohtumattomia kokemuksia.

- ILMOITUS -

Viime päivinä on uutisoitu myös Marinin uusimmasta ryyppyreissusta, ja Seitsemän Päivää-lehdessä julkaistiin nykyisen hallituskauden tärkeimmät poliittiset valokuvat. Näissä kuvissa esiintyy pillillä juomaa nauttiva pääministeri aivan uudenlaisessa muodossa! Marinin look on jotenkin… erilainen kuin tavallisesti. Näissä kuvissa tuskin on käytetty filtteriä!

Rakeisten kuvien ansio tosin ei ole siinä, miltä kuvassa olevat henkilöt näyttävät, vaan siinä mitä ne paljastavat syvemmin. Yhdessä kuvassa Marin on tiputtanut drinkkilasinsa, ja tätä sotkua putsaamaan on saapunut siivooja. Saatteko kiinni? Yksi imee pilliä, toinen hoitaa sotkut.

Kun Marinin hallituskausi on ohi, niin jälkiä siivoamaan tulee suomalainen duunari.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
7 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]