Sanna Marin paljasti pahimman pelkonsa Maria Veitolalle: ”Pelkään että se ei lopu”

Sanna Marin avautuu uutuusohjelmassa Maria Veitolalle pahimmasta pelostaan.

Pääministeri Sanna Marin kertoo juontaja Maria Veitolan uutuusohjelmassa Vuoroin vieraissa, Maria Veitola, mitä hän pelkää eniten.

– Suurimpia pelkoja on se, että sitten jonakin päivänä, kun en enää ole tässä tehtävässä, niin se kiinnostus ei lopu. Se on minun pelkoni, että se ei lopu, vaan se kiinnostus jatkuu, Marin kertoo Veitolelle ohjelmassa.

– Se on minun suurimpia pelkojani, että en saa palata minuksi, vaan edelleen olisin siinä valokeilassa ja fokuksessa. Se pelottaa minua, Marin jatkaa.

Yllättynyt Veitola sanoo Marinille, että hänen suurin pelkonsa voisi myös olla se, että kiinnostaa lopahtaa.

– Ei varmasti ole. Uskoisin, että jos entisiltä pääministereiltä kysyttäisiin, niin he vastaisivat ihan samalla tavalla. Koska se on niin erilainen homma kuin muut, Marin vastaa.

Lue myös: Oijjoi! Sanna Marinin kylpyhuoneen iltarutiinit herättää hämmästystä: ”Ei lähde kerrasta puhtaaksi”!

Tekee somepäivitykset yksin

Jaksossa keskustelu ajautuu myös Marinin somekäytökseen. Marin sanoo, ettei hän suunnittele Instagram-postauksia etukäteen, kuten monet luulevat.

– Kaikesta tulee niin kauheasti kritiikkiä. On muka joku kauhea somesuunnitelma siitä, että mitä täällä tehdään. Oikeastihan mitään ei – voin paljastaa, että ei ole mitään master plania. On vain ihminen, joka on ihminen, Marin selostaa Veitolalle.

Lue myös: Sanna Marin julkaisi vahvasti käsitellyn selfien – Kuva aiheutti kommenttivyöryn: ”Uskottavuus vähenee!”

Marin kertoo tekevänsä somepäivityksensä yksin.

– Ei ole mitään tiimiä valitsemassa mun vaatteita aamulla tai miettimässä, että millainen postaus laitetaan, Sanna kertoo.

Vuoroin vieraissa, Maria Veitola tiistaisin ja torstaisin MTV Katsomossa. Sanna Marin vierailee heti sarjan avausjaksossa, joka nähdään MTV3-kanavalla keskiviikkona 26.10. klo 20.

Lue myös: Maria Veitolan Vuoroin vieraissa -uutuussarjan vieraat julki – avausjaksossa nähdään pääministeri Sanna Marin!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sanna Marin (@sannamarin) jakama julkaisu

Ohhoh! Pääministeri Sanna Marinin rento puoli tulee esiin tulevassa Yökylässä-jaksossa – tiedossa mm. meikkaamista vessassa sekä saunomista!

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit