Maria Veitolan Vuoroin vieraissa -uutuussarjan vieraat julki – avausjaksossa nähdään pääministeri Sanna Marin!

On tullut vastavierailun aika. Vuoroin vieraissa on Maria Veitolan -uutuusohjelma.

Veitola on yökyläillyt ympäri Suomea ja maailmaa julkisuudesta tuttujen kasvojen luona Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassaan. Nyt Veitola kutsuu julkkiksia vastavierailulle omaan kotiinsa Punavuoreen.

Veitola ja vieras viettävät yhdessä rennon päivän ja muistelevat yhdessä, mitä vieraalle on tapahtunut sitten oman Yökylässä-jakson. Luvassa on rehellistä pohdintaa ja valaisevia paljastuksia.

Maria yökyläili pääministeri Sanna Marinin luona Kesärannassa vuonna 2021. Nyt Marin vierailee Vuoroin vieraissa -ohjelman avausjaksossa Veitolan luona.

Jakso on kuvattu loppukesällä 2022 Sannan kesäloman päättymisen jälkeen. Vielä tuolloin Marinin biletysvideot- ja kuvat eivät olleet levinneet viraalisti ympäri nettiä ja nostattaneet valtaisaa kohua. Jaksossa Maria ja Sanna keskustelivat kuitenkin pääministerin vapaa-ajanvietosta.

Jaksossa Veitola haluaa myös tietää, miten Sanna jakselee tämänhetkisen maailmantilanteen keskellä.

– Me vaan ollaan ja hengataan meillä: syödään, juodaan ja päivitetään kuulumisia. Puhutaan siitä, mitä on sattunut ja tapahtunut sitten viime näkemän. Katsomme myös pätkiä vanhoista yökyläilyistä ja olen saanut todistaa reaktioita kuten ”huh miten keskeneräinen olin” tai ”olin ihan hajalla, mutta esitin, että hyvin menee”. Onneksi ihmiset katsovat useimmiten vanhaa itseään myötätunnolla ja suhtautuvat omaan kasvutarinaansa kauniisti, Veitola sanoo tiedotteessa.

Marinin lisäksi Veitolan luona vierailevat VilleGalleKaija Koo, Jere KaralahtiEija Vilpas ja Hannele LauriMikko LeppilampiAlmaJani Toivola, Jutta ja Juha Larm ja Pia Nykänen.

Vuoroin vieraissa, Maria Veitola MTV Katsomossa tiistaisin ja torstaisin 25.10. alkaen.

Kuvat:MTV

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
4 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

VIIKON SUOSITUIMMAT

UUSIMMAT

Katso myös nämä

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]