Sanna Marin on yhtä hymyä vapautuessaan eduskunnan kahleista: ”maailmalle uusiin hommiin” – Video!

Eduskunta myönsi ex-pääministeri Sanna Marinille (sd) tänään tiistaina (12.9.) vapautuksen kansanedustajan tehtävästä.

Suomi-politiikan hylkäävä Sanna näytti olevan silmin nähden helpottunut astellessaan toistaiseksi viimeisen kerran ulos Arkadianmäeltä.

Marin julkaisi Instagram tarinat-osiossaan lyhyen videoklipin, jossa hän astelee kadulla hyväntuulisena leveä hymy kasvoillaan.

– Eduskunnasta päiväkotiin ja arjen askareihin. Loppuviikosta jo maailmalle uusiin hommiin, Sanna kirjoittaa julkaisunsa ohessa.

Alla video:

Monien mielestä Sanna petti äänestäjänsä eroamalla kansanedustajan tehtävistään lyhyellä varoitusajalla.

Omat puoluetoverit ovat kuitenkin iloisia Sannan puolesta, ja toivottavat hänelle onnea.

– Olen saanut olla Sanna Marinin kollega niin eduskunnassa kuin valtioneuvostossa. Sanna toimi Suomen pääministerinä raskaina vuosina. Kun hän nyt suuntaa elämäänsä uusille urille, saattelimme hänet eduskuntaryhmässä matkaan haikeudella, mutta ylpeydellä. Sannan uudet tehtävät ovat hieno asia. Työ aikamme suurten haasteiden ratkaisemiseksi on arvokasta työtä. Sannan uusi tehtävä on hyväksi myös Suomelle, ja varmasti myös SDP:lle. Olen hänestä ylpeä. On maamme etu, että Marinin poikkeuksellinen johtajuus ja osaaminen tulevat laajasti käyttöön ja tuomaan Suomelle kansainvälistä näkyvyyttä.

- ILMOITUS -

– Kiitos työstäsi Sanna! Ja kaikkea hyvää tulevaan, tärkeään tehtävääsi, kirjoittaa SDP:n kansanedustaja Tytti Tuppurainen.

– Haikea hetki: @sannamarin jättää eduskunnan. Kuin bändi olisi hajonnut, kun solisti alkaa soolouran. Tulimme yhtä aikaa eduskuntaan 2015, ja pidimme takarivissä tiiviisti yhtä – mukana myös Ilmari Nurminen ja Tytti Tuppurainen. Kiitos – ja hyvää matkaa! toivottaa kansanedustaja Timo Harakka (sd).

– Sanoimme näkemiin, ei hyvästi. Kiitos @sannamarin kaikesta tekemästäsi työstä! kiittelee SDP:n puheenjohtaja Antti Lindtman.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]