Sampo Kaulasen perheloma koki järkyttävän käänteen: ”Minttu on tosi heikkona”!

Kauppias ja somepersoona Sampo Kaulanen ja hänen vaimonsa Michele ”Minttu” Murphy-Kaulanen sekä pariskunnan yhteinen Baba-tytär ovat lomailleet koko alkuvuoden Thaimaan kuumuudessa.

Perheen oli tarkoitus palata eilen takaisin Suomeen, mutta nyt suunnitelmiin on tullut muutos ikävän sairastumisen vuoksi.

Sekä Baba, että Minttu ovat saaneet maassa viime hetkellä taudin, jonka vuoksi äiti ja tytär ovat päätynyt sairaalaan tiputukseen.

Sampo on toistaiseksi säästynyt sairastumiselta. Hän kirjoittaa dramaattisesta tilanteesta omalla Instagram-tilillään.

– Tuli muutama muuttuja. Koh Samuin kentällä Baba aloitti oksentamisen. Yöllä nousi kuume ja aamuyöstä tahottiin lääkäri paikalle. Kuumetta +39.5, nestehukkaa ja todella voimaton olo tytöllä. Mahtavaa, Sampo kertoo päivityksessään.

– Jotta homma ei menis liian helpoksi niin Mintullakin alkoi lämpö noussa ja maha oireili, hän jatkaa.

Minttu ja Baba vietiin ambulanssilla Bangkokissa sijaitsevaan lastensairaalaan. Sampo julkaisi sometililleen kuvan, jossa äiti ja tytär makaavat lattialla olevalla patjalla vierekkäin peiton alla. Molempien vieressä on tippatelineet.

Sampo kertoo myös Instagram Stories -puolella, että Mintun kunto on tosi heikko.

Kauppias kertoo, että Mintusta ja Babasta on otettu paljon kokeita. Hän sanoo myös, että Thaimaan terveydenhuolto on ollut hänelle itselleen positiivinen kokemus.

– Täällä kyllä ihmisistä huolehditaan. Ainakin jos on vakuutukset. No! Nyt lapaset ristiin ja toivotaan että saadaan diagnoosi ja tytöille oikeaoppinen lääkitys. Siihen asti ollaan jumissa täällä! Sampo päättää.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit