Ounou! Sampo Kaulasen mielenterveys romahti: joutui pitkälle sairauslomalle ja julkaisi lohduttoman kuvan: ”Mieli ei enää kestä”

Somekilpailuilla yli 574 tuhatta sivutykkäystä Jounin Kaupan Facebook-sivuille kalastellut kyläkauppias ja somejulkkis Sampo Kaulanen on joutunut kuukauden sairauslomalle.

Uupunut kauppias tiedottaa tilanteestaan sosiaalisen median päivityksessään.

– Kuppi nurin ja neljän viikon sairasloma. Ei se vaan mieli kestäny tämän pidemmälle. No…lepoa ja koitamma sitten uuestaan, Kaulanen parkuu.

Sampo on julkaissut päivityksen mukaan kuvan sairauslomatodistuksestaan. Diagnoosiksi on kirjattu ”Muu reaktio vaikeaan stressiin” ja työkykyä alentavaksi tekijäksi on merkitty ”Keskittymishäiriö”. Sampo on avoimesti kertonut päänuppinsa ongelmista somessa. Miehellä on diagnosoitu mm. tarkkaavaisuushäiriö ja adhd.

Kaulanen on lisännyt päivitykseensä hashtagit: #korona #viimesen #tönäsyn #tarjosi #IL. Sampo viittaa sanoilla koronan lisäksi Iltalehden tekemään osinkouutisjuttuun, joka aiheutti kauppiaalle suurta stressiä ja vei Selviytyjät Suomi -kilpailunkin voittaneen miehen lopulta sairauslomalle.

Uutisessa kerrottiin että Jounin Kauppa jakoi 100 000 euroa osinkoja, joka on sama summa kuin yrityksen saama Business Finlandin koronatuki.

Kaulanen raivosi uutisesta Instagramin Stories-osiossa.

– En pysty uskomaan, että joudun perustelemaan näitä. Minulla on perhe ruokittavana ja lainoja lyhennettävänä, ja on tässä putiikissa muitakin omistajia kuin meikäläinen, Sampo manasi Instagramissa viime viikolla.

– Tuloveroja maksettiin 100 tonnia ja 1,2 miljoonaa palkkoihin. Koronasta huolimatta en ole investoinut koskaan näin paljon, riskillä vedetään.

– Onneksi on räävitty kymmenen vuotta, että on jotakin mitä nostaa osinkoina ja sitten lehdistö haluaa tehdä siitä jonkun käänteentekevän jutun.

– V*ttu, saatte raiskata mut vaikka päivänvalossa tonne pusikkoon, en nöyrry tollaiseen. Jättäkää mut rauhaan.

Lue myös: IL: Sampo Kaulanen sai Business Finlandin 100 000 euron koronatuen – jakoi saman verran osinkoja! – Kyläkauppias raivoaa nyt somessa: ”V*ttu jättäkää mut rauhaan”

Alla kuva Sampon sairauslomalapusta:

Facebook

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kuvat:Facebook

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
8 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit