Sydänoperaation läpikäynyt Rosanna Kulju viestittää sairaalavuoteelta: ”Itkin ja tärisin jännityksestä”

Entinen Miss Helsinki ja nykyisin koko puljun omistava somevaikuttaja Rosanna Kulju, 29, on julkaissut ensimmäisen somepostauksensa sydänoperaation jälkeen.

Toimenpide tehtiin onnistuneesti perjantai-aamuna, ja Rosanna vaikuttaa Instagramin perusteella voivan hyvin.

– Täällä oon vielä sairaalassa aamuisen toimenpiteen jälkeen. Kaikki meni hyvin, vaikka aamulla itkin ja tärisin jännityksestä salissa. On meillä vaan Suomessa upeaa hoitohenkilökuntaa, todellakin osaavaa ja sydämellistä porukkaa. Iso kiitos jokaiselle teistä, jotka työskentelette päivittäin muiden hyväksi, Rosanna kirjoittaa sairaalan vuoteelta.

Lue myös: Rosanna Kulju julkaisi sokkipäivityksen: Joutuu sydänoperaatioon – ”Jännittää ihan huolella”

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Missikaunotar täsmensi vaivojaan jotka ajoivat hänet kirurgiseen operaatioon.

– Mulle tehtiin siis sydämen katetriablaatio. Oon viimeiset puoli vuotta huomannut korkeita sykkeitä ja muljahteluja rinnassa. Hakeuduin kesällä lääkäriin, koska treeneissä syke nousi helposti 220. Menin yksityisen kautta ja monien sydänfilmien ja kokeiden yms. jälkeen pääsin odotuslistalle tähän toimenpiteeseen. Alkuperäisten tutkimusten mukaan mulla olisi sydämessä ns. synnynnäinen oikotie, joka tänään saatiin onnistuneesti korjattua, ja rytmihäiriöiden pitäisi olla mennyttä.

Lue myös: Rosanna Kuljulta pääsi itku, kun hänen suunsa meni ”vinoon” pieleen menneen operaation takia: Varoittaa nyt muita! – KUVA

– Jännitin tätä aivan turhaan, toimenpide kesti kaiken kaikkiaan 3 tuntia, josta valmistautuminen kesti pisimpään. Mulla oli varmaan 30 lätkää johtoineen ihossa kiinni, ja kaikki mahdollinen suojattiin. Mikään ei varsinaisesti sattunut, se kun sydämelle annettiin vauhtia, oli epämiellyttävää mutta ei sattunut. Myös se oikoradan sulku poltteli todella jännittävällä vaikeasti selitettävällä tavalla. Tsemppiä kaikille, joilla terveyden kanssa haasteita, lähetän paljon voimia ja enkeleitä, Rosanna kertoo.

Lopuksi kiitollinen Kulju kertoo ottavansa iisisti.

– Nyt iisiä ja kohti uusia seikkailuja. Kiitollinen, että sain käydä tämän toimenpiteen ja kiitollinen mun läheisille jotka elänyt tätä mun kanssa alusta loppuun. Rakastan teitä!!!

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
4 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit