Rita Manninen avoimena! Ajautui Akin kanssa petipuuhiin Donna-tyttären ollessa hoidossa: ”Poiki rakkaudentäyteisen ja kiireettömän lemmenhetken”!

Hyvivointiyrittäjäpariskunta Rita ja Aki Manninen ajautuivat taannoin riitaan Donna-tyttären nukuttamisesta. Sittemmin riidat on saatu sovittua.

Lue myös: Rita Manninen ajautui riitaan aviomiehensä Akin kanssa – Harkitsi jopa avioeroa: ”On tää ihan pe*seestä!”

Nyt Rita julkaisi Instagramissa päivityksen, jossa hän kertoo viime aikaisista parisuhdehaasteistaan. Päivityksestä käy ilmi, ettei pariskunnan perhearki ole aina mitään ruusuilla tanssimista.

– Viime viikot ovat olleet jotenkin erityisen haastavia meidän parisuhteelle. Paljon töitä, Donnan nukkumishaasteet, sen mukana tuomat valvomiset ja katkonaiset unet viikkojen ajan ja arjen väsymys… Ollaan molemmat olleet todella väsyneitä ja kotona on ollut räjähdysherkkää. Ollaan oltu riitojen jälkeen todella surullisia ja ollaan mietitty, että mitä meille oikein tapahtuu? Rita kirjoittaa.

Keskiviikkona pariskunta sai kuitenkin kaivattua omaa aikaa, Donna-tyttären ollessa päiväkodissa.

– Me olimme pitkästä aikaa ME. Donna oli päiväkodissa ja kun työt oli tehty niin rauhotuttiin ihan kahdestaan, juteltiin ja koskettiin, Rita kirjoittaa sydämien kera.

Rita myöntää lemmenpuuhat.

– Pitkästä aikaa tuntui kuin suhteen alkuaikoina, siltä kun sen oikean rinnalla tuntuu. Pitkästä aikaa saatiin kunnon yhteys ja se poiki myös rauhallisen ja rakkauden täyteisen kiireettömän lemmenhetken.

– Kyse ei ollut vain seksistä, vaan siihen hetkeen tuli nyt mukaan aito herkkyys, läsnäolo ja suunnaton rakkaus toista kohtaan, Rita hehkuttaa.

– Tämä päivä, kiitos, että tulit, kiitos rakkaudelle, joka olet ja kiitos aviomiehelle, että saan olla juuri sellainen kuin olen. Rakastan sua Aki, Rita jatkaa.

Rita muistuttaa pariskuntia antamaan myös toisilleen aikaa raskaan lapsiperhearjen keskellä.

– Haluan toivottaa teille kaikille samojen asioiden kanssa painiville ihan älyttömästi voimia ja uskoa, taistelkaa ja uskokaa teidän ”tiimiin”!! Puhukaa ja koskekaa ja ennen kaikkea, pyytäkää anteeksi ja antakaa anteeksi. Nämä pienet ihmiset vaativat paljon, mutta ei anneta väsymyksen ja turhautumisen rikkoa parisuhdetta

Lue myös: Aki ja Rita Manninen saivat sovittua riitansa: ”Olet parasta mitä elämässäni on”!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön R I T A 💎 RITAKI OY (@ritaniemiofficial) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
6 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit