Aki ja Rita Manninen saivat sovittua riitansa: ”Olet parasta mitä elämässäni on”!

Hyvinvointivalmentaja Rita Niemi-Manninen julkaisi pari päivää sitten Instagram-päivityksen, jossa kertoi ajatuneensa riitaan aviomiehensä Aki Mannisen kanssa liittyen Donna-tyttären nukuttamiseen.

Rita hermostui, kun Aki toi Donna-tyttären keskellä yötä pariskunnan vuoteeseen lapsen omasta sängystä. Väsyneenä hän haukkui Akin lyttyyn, ja uhkaili miestään jopa avioerolla. Rita julkaisi asiasta tunteikkaan somepäivityksen.

Lue myös: Rita Manninen ajautui riitaan aviomiehensä Akin kanssa – Harkitsi jopa avioeroa: ”On tää ihan pe*seestä!”

Nyt Aki on kommentoinut asiaa omalla Instagram-tilillään.

- ILMOITUS -

– Vaimo on ”nollasta sataan alle sekunnissa” -tyyppiä, mutta toki leppyy yhtä nopeasti. Itselläni leppyminen kestää kyllä huomattavasti kauemmin, ehkä siksi, koska jos mä jotain sanon, niin tarkoitan sitä, mä olen varmaan se vanha jäärä. Vaimo taas päästelee kaikennäköisiä sammakoita siinä kiukun hetkellä, Manninen kirjoittaa.

– Miksi nyt sitten täällä näin julkisesti avaudun Rita-asiasta, koska sain sinun ajatuksiasi lukea lehtiä myöden, Aki nauraa.

– Hienointa on aina se meidän välissä, että näemme edelleenkin yhteisen tulevaisuuden ongelmien tai riitojenkin keskellä. En sano että tämä maailman vaikein harrastus eli parisuhde olisi mitään helppoa ja vaaleanpunaista hattaraa, vaikka se joskus voi siltä näyttääkkin.

Akin mukaan parisuhde ei ole mitään ruusuilla tanssimista.

– Kyllä ne tähtihetket aika vähissä tässä arkisessa puurtamisessa on, mutta hyvä niin sillä tuntuuhan ne sitten paremmilta kun niitä on ja tulee. Anteeksi pyyntö on yhtä tärkeää kuin anteeksi anto, Aki Manninen jatkaa.

– Rita vaikka olemme niin samanlaisia, onneksi riittävän erilaisia. Kanssasi arki on loppujenlopuksi sitä mikä tekee tämän varhaiskeski-iän kynnyksellä olevan ”nuorenmiehen” onnelliseksi, olet parasta mitä elämässäni on, sekä mahtava äiti tyttärellemme, Manninen lepertelee vaimolleen.

- ILMOITUS -

Pariskunta tuli aikoinaan tunnetuksi Temptation Island Suomi -ohjelman ensimmäiseltä tuotantokaudelta. He ovat olleet naimisissa vuodesta 2015, ja parin esikoistytär Donna syntyi vuonna 2019.

Kuvat:Instagram

Lue lisää

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
3 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
Tane
Tane
1 kuukausi sitten

Ja viikon WT-palkinnon voittaa seuraava pariskunta:

ursu
ursu
Jäsen
1 kuukausi sitten

Pariskunta pöpilään!

Reino Tossu
Reino Tossu
1 kuukausi sitten

Miksi jotkut kehtaavat ja nolaavat vaan lisää itseään näillä tekaistuilla julkisuudenhaku jutuillaan ? Ilmeisesti näistä sitten maksetaan vaan niin hyvin.

SUOSITUIMMAT

Kuulitko mehevän julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected] 

GEKKONEN TARJOAA VIIHDYTTÄVIMMÄT VIIHDEUUTISET MYÖS SOMESSA: