PELAA 20 ILMAISKIERROSTA SWEET BONANZA PELISSÄ

Rita Manninen ajautui riitaan aviomiehensä Akin kanssa – Harkitsi jopa avioeroa: ”On tää ihan pe*seestä!”

Hyvinvointivalmentaja Rita Niemi-Manninen on julkaissut Instagram-tilillään päivityksen parisuhdeongelmaan ja vauva-arkeen liittyen.

Rita kertoo päivityksessä, että hän ajautui riitaan aviomiehensä Aki Mannisen kanssa. Riita liittyy lapsen nukuttamiseen.

– Viime yö oli sitten sellainen tahtojen taistelu, eikä suinkaan vanhemman ja lapsen välinen vaan meidän kahden vanhemman välinen, Rita aloittaa.

Rita kertoo, että hän ei päässyt sopuun Akin kanssa Donna-tyttären nukuttamisesta.

- ILMOITUS -

– Saatiin vihdoin sunnuntaina Akin kanssa sovittua yksimielisesti siitä, että nyt opetetaan Donna omaan isojen tyttöjen sänkyyn, että enää ei anneta nukkua meidän välissä, koska uni on ollut yli 2 kk niin katkonaista, Rita kirjoittaa.

– No, yhdet päiväunet ja yksi yö tehtiin tiiminä töitä tän asian eteen ja Donna nukkui omassa sängyssään, kunnes sitten viime yönä kosahti.

– Olin nukuttanut Donnan omaan sänkyyn ja käynyt siellä illan ja alkuyön aikana 2 kertaa. Sitten tuli Akin vuoro yöllä rauhoittaa Donna omaan sänkyyn ja mitäs kävikään? Aki toi ”iskän viekkuun” haluavan lapsen saman tien meidän sänkyyn!!!!, Manninen raivoaa.

– Olin niin pyhää kiukkua täynnä ja oon vieläkin tätä kirjoittaessani. Taas mentiin takapakkia, harmittaa niin älyttömästi se, että kaikki pohjatyö taas kumottu.

– Oon luonteeltani sellainen, että kun jotain on päätetty niin se tehdään sitten niin. Suututtaa. Ketuttaa. Tekis mieli raapia iho kun niin paljon ottaa päähän tää homma.

Rita kertoo purkaneensa yöllä kiukkunsa Akiin.

- ILMOITUS -

– Haukuin tietty yöllä aviomiehen pystyyn ja olin silmät ristissä ottamassa jo avioeroa ja en oo edes pyytäny anteeksi…Että silla lailla. Alkaa väsymys ja turhautuminen olemaan vähän pinnalla täällä, Rita kirjoittaa.

– Että oikein hyvää tiistaita täältä. Pienen lapsen kasvattaminen ja parisuhde on ihan helkutin helppo yhdistelmä, nainen jatkaa.

– Tsemppiä ja voimia teille kaikille, jotka käytte näitä juttuja läpi, on tää ihan pe*seestä!, Rita päättää.

Julkaisi on kerännyt ymmärrystä ja myötätuntoa muilta pienten lasten vanhemmilta.

Aki ei ole kommentoinut riitaa julkisesti.

- ILMOITUS -

Pariskunta tuli aikoinaan tunnetuksi Temptation Island Suomi -ohjelman ensimmäiseltä tuotantokaudelta. He ovat olleet naimisissa vuodesta 2015, ja parin esikoistytär Donna syntyi vuonna 2019.

Kuvat:Instagram

Lue lisää

Keskustelu

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
5 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
Reino Tossu
Reino Tossu
7 päivää sitten

Vuoden julkisuus hakuisin juttu tää kyllä nyt!

Ihmettelevä Eeva
Ihmettelevä Eeva
8 päivää sitten

Pienen lapsen on turvallista nukkua vanhempien keskellä. Ritalla oma etu näköjään tärkein asia. Kyllä ne lapset jossain vaiheessa siirtyvät omaan sänkyyn nukkumaan. On lapsellista avioeroa harkita tuollaisen asian vuoksi. Lapsi on vasta 2 v.

Tara
Tara
Vastaa  Ihmettelevä Eeva
8 päivää sitten

Joo, ja aivan naurettavaa rynnistää heti ensi töikseen someen tilannetta selostamaan ja aviomiestä haukkumaan! Tällaiset asiat pitäisi selvittää henkilökohtaisesti ja kahden kesken. Joidenkin julkisuudenkipeys on todellakin vertaansa vailla.

Sanna 22v.
Sanna 22v.
Vastaa  Ihmettelevä Eeva
7 päivää sitten

Joo ei tuo avioeroa pitäis aiheuttaa. Mutta kyllä 2 vuotias kuuluu jo omaan sänkyyn nukkumaan.

Ihmettelevä Eeva
Ihmettelevä Eeva
Vastaa  Sanna 22v.
6 päivää sitten

Tottakai jo vauvalla on oma sänky, kehto tai pinnasänky. Mutta, jos 2 v pelottaa niin minusta voi tulla viereen nukkumaan. Tärkeintä on lapsen perusturvallisuus. Se vaikuttaa hänen tulevaan elämäänsä. Kyseisellä pariskunnalla on iso talo. Rita voi nukkua välillä yksin hyvin ja Aki ottaa tytön viereensä, jos tätä pelottaa. Tässä nyt vaan taas kohupari halusi olla julkisuudessa.

SUOSITUIMMAT

Kuulitko mehevän julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected] 

GEKKONEN TARJOAA VIIHDYTTÄVIMMÄT VIIHDEUUTISET MYÖS SOMESSA: