Rita Manninen ajautui riitaan aviomiehensä Akin kanssa – Harkitsi jopa avioeroa: ”On tää ihan pe*seestä!”

Hyvinvointivalmentaja Rita Niemi-Manninen on julkaissut Instagram-tilillään päivityksen parisuhdeongelmaan ja vauva-arkeen liittyen.

Rita kertoo päivityksessä, että hän ajautui riitaan aviomiehensä Aki Mannisen kanssa. Riita liittyy lapsen nukuttamiseen.

– Viime yö oli sitten sellainen tahtojen taistelu, eikä suinkaan vanhemman ja lapsen välinen vaan meidän kahden vanhemman välinen, Rita aloittaa.

Rita kertoo, että hän ei päässyt sopuun Akin kanssa Donna-tyttären nukuttamisesta.

– Saatiin vihdoin sunnuntaina Akin kanssa sovittua yksimielisesti siitä, että nyt opetetaan Donna omaan isojen tyttöjen sänkyyn, että enää ei anneta nukkua meidän välissä, koska uni on ollut yli 2 kk niin katkonaista, Rita kirjoittaa.

– No, yhdet päiväunet ja yksi yö tehtiin tiiminä töitä tän asian eteen ja Donna nukkui omassa sängyssään, kunnes sitten viime yönä kosahti.

– Olin nukuttanut Donnan omaan sänkyyn ja käynyt siellä illan ja alkuyön aikana 2 kertaa. Sitten tuli Akin vuoro yöllä rauhoittaa Donna omaan sänkyyn ja mitäs kävikään? Aki toi ”iskän viekkuun” haluavan lapsen saman tien meidän sänkyyn!!!!, Manninen raivoaa.

– Olin niin pyhää kiukkua täynnä ja oon vieläkin tätä kirjoittaessani. Taas mentiin takapakkia, harmittaa niin älyttömästi se, että kaikki pohjatyö taas kumottu.

– Oon luonteeltani sellainen, että kun jotain on päätetty niin se tehdään sitten niin. Suututtaa. Ketuttaa. Tekis mieli raapia iho kun niin paljon ottaa päähän tää homma.

Rita kertoo purkaneensa yöllä kiukkunsa Akiin.

– Haukuin tietty yöllä aviomiehen pystyyn ja olin silmät ristissä ottamassa jo avioeroa ja en oo edes pyytäny anteeksi…Että silla lailla. Alkaa väsymys ja turhautuminen olemaan vähän pinnalla täällä, Rita kirjoittaa.

– Että oikein hyvää tiistaita täältä. Pienen lapsen kasvattaminen ja parisuhde on ihan helkutin helppo yhdistelmä, nainen jatkaa.

– Tsemppiä ja voimia teille kaikille, jotka käytte näitä juttuja läpi, on tää ihan pe*seestä!, Rita päättää.

Julkaisi on kerännyt ymmärrystä ja myötätuntoa muilta pienten lasten vanhemmilta.

Aki ei ole kommentoinut riitaa julkisesti.

Pariskunta tuli aikoinaan tunnetuksi Temptation Island Suomi -ohjelman ensimmäiseltä tuotantokaudelta. He ovat olleet naimisissa vuodesta 2015, ja parin esikoistytär Donna syntyi vuonna 2019.

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
5 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit