TTK:sta ulos potkittu Reino Nordin julkaisi paljonpuhuvan päivityksen: ”Olisin halunnut olla paikalla”

Muusikko Reino Nordinin oli tarkoitus osallistua tulevan sunnuntain (30.10) Tanssii tähtien kanssa -tanssikilpailun Roosa Nauha -livelähetykseen. Kyseessä on hyväntekeväisyystapahtuma, joka tukee suomalaista syöpätutkimusta.

Asiasta nousi kuitenkin valtaisa kohu, sillä Reinon vaimo Maria Nordin on mainostanut, että hänen Free to heal -menetelmäänsä voidaan käyttää syöpähoitojen tukena.

Sittemmin Maikkari poisti Reinon tulevasta TTK:n hyväntekeväisyysjaksosta. MTV tiedotti asiasta eilen keskiviikkona (26.10.). Nordinin lisäksi lähetyksessä jää pois myös skotlantilainen laulaja Lewis Capaldi.

On ilmeisen selvää, että Reino poistettiin Roosa Nauha -jaksosta Marian mielipiteiden vuoksi. Maria Nordin on kritisoinut rajusti asiaa omalla Instagram-tilillään, ja kertonut ettei hänen mielipiteidensä tulisi vaikuttaa muuhun perheeseen.

Reino on ottanut asiaan myös kantaa omalla Instagram-tilillään. Laulajan päivityksestä paistaa läpi suuri pettymys.

– Valitettavasti itsestäni johtumattomista syistä en pysty osallistumaan kauan odottamaani Tanssii tähtien kanssa Roosa nauha -lähetykseen sunnuntaina. Se on harmillista, koska arvostan Syöpäsäätiön työtä suuresti ja olisin halunnut olla paikalla tukemassa järjestön tärkeää työtä omalla panoksellani, Reino kirjoittaa.

– Vaikka live-esiintymiseni peruuntui, niin haluan kuitenkin kantaa korteni kekoon, joten tein Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen 1000€ lahjoituksen, hän jatkaa.

Reino piti omalla Instagram-tilillään tänään torstaina myös oman livekonsertin.

– Toivon, että teistä mahdollisimman moni lahjoittaa kanssani keräykseen itsellenne sopivalla summalla. Rakkautta ihmiset, Reino päätti.

Alapuolella kuvakaappaus livekonsertista.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Reino Nordin (@reinonordin) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit