Ystävä vei naisen! Niko Ranta-aho vaatii Stefua selittämään tekoaan Radio Rockilla: ”Ratkaisujen takana pitää pystyä seisomaan!”

Katiska-vyyhdin päätekijäksi epäilty Niko Ranta-aho, 32, vapautettiin tutkintavankeudesta eilen iltapäivällä hieman yllättäen. Niko vietti tutkintavankeudessa melkein vuoden päivät.

Tunnusti rikoksensa ja auttoi poliisia etsinnöissä

Ranta-aho tunnusti käytännössä kaikki rikoksensa ja auttoi poliisia löytämään viranomaisilta hukassa olleet huumekätköt.

Nikolle tulee tuomio huumebisneksistä todennäköisesti syksyllä ja häntä saattaa odottaa jopa 13 vuoden vankeusrangaistus. Tuomion odottelun ajan Ranta-aho on vapaa ja silminnähden onnellisen oloinen mies. On jopa hieman hämmentävää nähdä miten katumaton, itsevarma ja hyväntuulinen Niko oli vapautumisen jälkeen median edessä.

– En mä ehkä kadu mitään, Ranta-aho kertoi hymyssä suin Iltalehdelle.

Instagramin kasvu

Kohuliikemiehen Instagram-seuraajamäärä kasvoi myös useilla tuhansilla, hänen vapauduttuaan. ”Cobra” -nimellä huumepiireissä tunnetulla Ranta-aholla oli ennen vapautumista Instagramissa 2597 seuraajaa, mutta nyt seuraajamäärä on kasvanut jo yli 14 000 seuraajaan.

Lue myös: Niko Ranta-aho vapautui tänään vankilasta – Palaako Sofia Belórf ex-rakkaansa luo?

Kolmiodraama

Niko on ollut median pyörityksestä vapautuksestaan lähtien ja tänään mies avautui Radio Rockin haastattelussa arasta aiheesta.

– Kyllähän keskustelu tullaan jossain kohtaa käymään. Eihän sitä pysty välttelemään missään tilanteessa, Ranta-aho kertoo viitaten ystäväänsä Stefan Thermaniin, joka nappasi tämän naisen Sofia Belórfin itselleen, sillä välin kun Niko virui poliisin huostassa.

– On asioita mistä pitää keskustella ja ne keskustellaan. Sama asia kaikkien niiden henkilöiden kanssa, jotka on minut pöytäkirjaan nimenneet.

– Pöytään istutaan ja asiat käydään läpi, noita asioita ei haudata ja unohdeta. Kyllähän asiat pitää keskustella ja käydä läpi. Kummatkin ollaan aikuisia ihmisiä ja ratkaisuja on tehty ja niiden ratkaisujen takana pitää pystyä seisomaan.

Stefan Therman ja Sofia Belórf ovat seurustelleet jo kuukausien ajan, ja pariskunta on parhaillaan romanttisella lemmenlomalla Monacossa.

Nelonen työstää myös Niko Ranta-ahosta Katiska-nimistä true-crime dokumenttisarjaa. Neliosainen dokumenttisarja nähdään Nelosen nettitelevisiossa Ruudussa elokuussa.

Lue myös: Niko Ranta-aho kertoo koko tarinansa Katiska-dokumenttisarjassa

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit