Jooel Vatanen käski homoja kokeilemaan ensin ”luojan valitsemaa tekniikkaa” – Vetosi forumilla sananvapauteen: ”Suomessa meillä on sananvapaus”

Ptvgym -kuntosaliketjun perustaja ja suosikkitubettaja Jooel ”PT” Vatanen vastaili viikonloppuna Instagramissa seuraajiensa kysymyksiin.

Yhdessä kysymyksessä Vataselta tiedusteltiin ”mielipide homoseksuaaleista?”

– Hmm… Kaikki puuhatkoon makuuhuoneissaan mitä haluaa, minä en ole sitä tuomitsemaan mutta kokeilkaa nyt ensin sitä luojan valitsemaa tekniikkaa, Jooel Vatanen kirjoittti Instagramissa.

Jooelin mielipide nostatti ison kohun, kun asiaan tarttui Instagramissa laulava tubettaja ja julkkishomo Tuure Boelius, 19.

Tuure raivostui Jooelin kommentista käski miestä ryhdistäytymään.

– Miten paljon yksi homofobinen kommentti voikaan vaikuttaa mun ajatuksiin kyseisestä ihmisestä, Boelius kirjoitti.

– Miten noin vaikutusvaltainen ihminen, joka on varmasti tosi monen nuoren ihmisen esikuva, päätyy herran vuonna 2020 kysymykseen homoista tai homoseksuaalisuudesta, jos hän ajattelee niistä asioista noin? Miten hän on päätynyt siihen, että on ok laittaa noin homofobinen vastaus tohon kysymykseen sadoilletuhansille seuraajille? Tulen vain todella surulliseksi tällaisesta, Tuure jatkoi.

– Mutta ei, kun ollaan tällaisia saatanan juntteja ja puhutaan homofobisia… Ihan oikeasti, ryhdistäydy!, Tuure kirjoitti Instagram-tarinat palvelussa.

Vatanen vetosi sananvapauteen

Jooel Vatanen ei ole kommentoinut asiaa medialle, mutta hän kirjoitti tänään varhain aamulla kirjoituksen salihirmujen suosimalle Pakkotoisto.com -forumille.

Jooel vetoaa kommentissaan sananvapauteen.

– Suomessa meillä on sananvapaus, me saadaan olla eri mieltä. Jos joku pahoittaa mielensä minun mielipiteestä, en siitä pode huonoa omatuntoa kun tiedän etten sitä kirjoittanut ketään loukatakseen.

Vatanen ilmoittaa ettei lähde mukaan lapselliseen leikkiin Tuuren kanssa.

– Jos minulla ei ole korjattavaa tai anteeksi pyydettävää, ei mun tarvitse avata suutani. Tämmöisissä tapauksissa jengi haluaa draamaa, minulta toivottaisiin vastakaikua että taas voitaisiin tehdä vastakommentteja, en lähde siihen lapselliseen leikkimiseen mukaan, Vatanen kirjoittaa.

Lue myös: Tuure Boelius pahoitti mielensä kuntosaliyrittäjä PT Vatasen henkilökohtaisesta mielipiteestä koskien homoja: ”Kokeilkaa ensin sitä luojan valitsemaa tekniikkaa”

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
4 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit