Tuure Boelius pahoitti mielensä kuntosaliyrittäjä PT Vatasen henkilökohtaisesta mielipiteestä koskien homoja: ”Kokeilkaa ensin sitä luojan valitsemaa tekniikkaa”

Ptvgym-kuntosaliketjun perustaja ja tubettaja Jooel Vatanen on viime kuukaudet tehnyt kovaa nousua suomalaisen Youtuben ja Instagramin kovimpaan kärkeen.

PT Vatasella on Instagramissa yli 91 000 seuraajaa ja Youtubessa yli 118 000 tilaajaa. Vatanen on suosittu etenkin nuorten miesten keskuudessa, ja häntä palvotaan seuraajien keskuudessa eräänlaisena ”alfana”, jolta löytyy tallistaan hienoja autoja ja moottoripyörä.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jooel Vatanen (@ptvatanen) on

VASTASI KYSYMYKSIIN INSTAGRAMISSA

Jooel on uskovainen mies, jolla on vahvat mielipiteet perinteisistä arvoista. Vatasella on uskollinen seuraaja- ja fanijoukko, jotka seuraavat miehen jokaista liikettä tarkkaan. Jooel on hyvin aktiivinen Youtuben lisäksi myös Instagramissa, jossa hän esimerkiksi usein vastailee faniensa kysymyksiin.

Jooel oli jälleen viikonloppuna vastaillut seuraajiensa kyssäreihin Instagram-stooreissaan.

Yhdessä kysymyksessä Vataselta tiedusteltiin ”mielipide homoseksuaaleista?” Jooelin mielipide tähän kysymykseen nostatti jälleen kohun. Asiasta uutisoi ensin Seiska.

– Hmm… Kaikki puuhatkoon makuuhuoneissaan mitä haluaa, minä en ole sitä tuomitsemaan mutta kokeilkaa nyt ensin sitä luojan valitsemaa tekniikkaa, Jooel kirjoittti vastaukseksi Instagram-tarinassaan.

Mielipide homoseksuaaleista suututti Tuure Boeliuksen

Laulava tubettaja Tuure Boelius, 19, on jälleen ottanut kantaa muiden mielipiteisiin. Nyt Tuure on hyökännyt aggressiivisesti Vatasen kimppuun, ja väittää kommenttia ”homovastaiseksi”. Tuurella oli hiljattain somesota meneillään myös Päivi Räsäsenkin kanssa samasta aiheesta.

Tuure julkaisi eilen maanantaina kuvan Vatasen Instagram-tarinasta, ja haukkui hienoilla autoilla huristelevan Vatasen juntiksi, jonka pitäisi ryhdistäytyä.

– Miten paljon yksi homofobinen kommentti voikaan vaikuttaa mun ajatuksiin kyseisestä ihmisestä, Tuure Boelius kirjoitti.

– Miten noin vaikutusvaltainen ihminen, joka on varmasti tosi monen nuoren ihmisen esikuva, päätyy herran vuonna 2020 kysymykseen homoista tai homoseksuaalisuudesta, jos hän ajattelee niistä asioista noin? Miten hän on päätynyt siihen, että on ok laittaa noin homofobinen vastaus tohon kysymykseen sadoilletuhansille seuraajille? Tulen vain todella surulliseksi tällaisesta, Tuure jatkoi.

– Jotenkin se, kun Vatasen kanava tavoittaa niin monta nuorta, ja kuinka iso merkitys sillä olisi, jos hän olisi vaikka vastannut, että se on ihan sama millainen olet. Olet hyvä just tuollaisena. Sillä olisi ihan älytön merkitys. Voisi auttaa minkä tahansa ikäistä tyyppiä olemaan oma itsensä.

– Mutta ei, kun ollaan tällaisia saatanan juntteja ja puhutaan homofobisia… Ihan oikeasti, ryhdistäydy!, Tuure saarnasi Vataselle.

KUVAKAAPPAUS INSTAGRAM

Loppuyhteenveto

Vuonna 2020 pitäisi jokaisen antaa kertoa oma mielipiteensä asiasta kuin asiasta. Ei legendaarisen rallikuski Ari Vatasen veljenpoika Jooel Vatanenkaan kommentoi julkisesti Tuure Boeliuksen mielipiteitä tai kannanottoja. Tuntuu kieltämättä vähän siltä, että Tuure hakee itselleen huomiota Vatasen nimellä. Mitä mieltä sinä olet? Jätä kommenttisi kommenttiboksiin!

Voit myös kirjoittaa aiheesta pidemmän kirjoituksen Gekkosen Vieraskynällä, julkaisemme parhaat teksit. Jos tekee mieli avautua, siirry lomakkeeseen tästä.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jooel Vatanen (@ptvatanen) on

Vatasen kuntosalibisnekset sujuvat ja uusia Ptvgymejä avataan jatkuvasti lisää. Jooel palkittiin hiljattain Creator Awards Finland -gaalassa vuoden yrittäjäksi sekä yleisön suosikiksi yli 35 000 äänellä.

Suosiosta kertoo myös se, että Vatanen vieraili pari viikkoa sitten MTV3:n Posse-viihdeohjelmassa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jooel Vatanen (@ptvatanen) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jooel Vatanen (@ptvatanen) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jooel Vatanen (@ptvatanen) on

Vatasen talon pihaa koristaa muun muassa Lamborghini, pari Mersua ja moottoripyörä. Katso kuva alta (klikkaa nuolta kuvassa, ja näet toisenkin kuvan).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jooel Vatanen (@ptvatanen) on

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
14 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit