Portion Boysin JaloTiina julkaisi rohkeita bikinikuvia häämatkaltaan – Kuvat

Portion Boysin jäsen JaloTiina eli Tiina Forsby on jakanut Instagram-tilillään upeita bikinikuvia Balilta. Tiina kertoo julkaisussaan, että kyseessä oli hänen ja aviomiehen Mikael Forsbyn häämatka.

Päivityksessään kaunotar kertoo myös matkavinkkinsä.

– Indonesiaan matkustaville vinkkinä että lähtekää myös Balin ulkopuolelle, saaria kyllä riittää (17508 kpl) ja ne on toinen toistaan kauniimpia. Toki jos aikaa ei ole viikkotolkulla niin kyllä ihan Baliltakin löytyy huikeita kohteita, etenkin suosikkini Ubud, Tiina kertoo.

– Tällä reissulla koimme tosiaan erityisen paljon upeita majoituksia (sanoisin että ne oli maailman ihanimpia oman kokemukseni mukaan), viidakkojen siimeksestä löytyneitä henkeäsalpaavan kauniita vesiputouksia ja uima-paikkoja, kymmenittäin riippukeinuja, sadoittain meritähtiä sekä uskomattoman ihania snorklausmestoja, hän jatkaa.

– Tää oli erittäin spesiaali reissu meille. Toki se oli myös meidän häämatka joten siinäkin mielessä.

– Toisena vinkkinä muuten vielä Indonesiaan lähteville että jos haluatte ilmaisia kakkuja, herkkuja, leivoksia (siis ihan koko ajan) ruusunlehtiä ja sydämiä sängyllenne ja muutakin erityishuomiota niin kertokaa henkilökunnalle olevanne häämatkalla. Me ei enää loppureissusta uskallettu tätä asiaa mainita koska kakkukiintiö oli täyttynyt jo ekan viikon aikana (jopa minulla). Viimeisen kuvan valitsin ihan sen perustella koska tää loma oli vaan niin FANTAstic.

Selaa kuvat alta nuolinäppäintä käyttäen:

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]