Someseuraajat huolestuivat: Pippa Laukan, 52, kaulalle ilmestyi erikoinen jälki – julkkislääkäri paljastaa mistä on kyse

Telkkarista tuttu urheilulääkäri ja terveysvaikuttaja Pippa Laukka, 52, kertoi avoimesti Instagram-tilillään terveydentilastaan.

Pippan Instagram-seuraajat olivat huomanneet naisen kaulalla arven. Laukka kertoi jokin aikaa sitten sometilillään mistä on kyse.

– Kiitos kysymästä, ei mitään vakavaa. Olette kyselleet, mitä mun kaulalle on tehty. Tarkkasilmäiset ovat huomanneet laastarin ja arven mun kaulalla. Kiitos huolenpidosta, oon tosiaan ihan kunnossa nyt. Elämäni kunnossa, väittäisin, Pippa kirjoittaa Instagram-päivityksessään.

Pippa kertoo operaatiosta, joka hänelle tehtiin kesäkuussa.

Vajaa kuukausi sitten multa leikattiin kaularangasta välilevytyrä, joka painoi hermojuurta. Oikeassa kädessä oli sormiin asti puutumista ja särkyä maaliskuusta asti. Oli ihan taivaallinen fiilis, kun vaivat jäivät leikkauspöydälle ja oon enemmän kuin tyytyväinen, että pääsin tän kevään jatkuneesta särystä eroon. Taisin jo heräämössä houruilla mömmöissä, että ”Tää on ihan mahtavaa, ei tunnu enää missään”

Päivityksen lopussa julkkistohtori kiittelee Suomen hyvää terveydenhuoltoa.

– Symppaan kaikkia teitä kohtalontovereita, jotka potevat tälläkin hetkellä kivuista. Hermosärky on niin syvältä. Oma toipuminen on sujunut tosi hyvin. Oon pystynyt tekemään kaikkea jo ihan normaalisti. Kiitos lääketiede.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Pippa Laukka (@pippalaukka) jakama julkaisu

Päivitys on kerännyt yli 3000 tykkäystä ja kymmenittäin kommentteja. Pippa on saanut paljon kiitosta avoimuudestaan. Jotkut ovat myös ryhtyneet jakamaan omia sairaskertomuksiaan. Paikalle on ilmaantunut myös useita kohtalontovereita, joille on suoritettu sama leikkaus.

– Kiitos kun kerroit. Minulla 11/2021 todettiin sama mutta vasen painoitteinen. Ja odotin aikaa leikkuriin mutta Lahtelaisena leikkaus on Helsingissä jossa ruuhkaa. Hoitona konservatiivinen. Pahin lääkkeillä pois mutta elämä ei ole palautunut normaaliin. Pärjään tällä hetkellä. Ihana kun sait avun ja kivut jäi leikkauspöydälle, eräs seuraaja kirjoittaa.

– Katoinkin että sulla sama arpi ko mulla, totta on että on taivaallista ko vaivat loppuu, mulla oli tuo vaiva monta vuotta kun lääkärit väitti että vika mun korvien välissä enkä päässyt ees tutkimuksiin. Ihanaa kesää sinulle, kommentoi toinen.

– Samalla lailla houruilin heräämössä toukokuun alkupuolella kun heräsin samaisesta leikkauksesta, kolmas kertoo.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Pippa Laukka (@pippalaukka) jakama julkaisu

TV-lääkäri Pippa Laukalla on sota-ahdistusta – kertoo mistä saa helpotusta: ”Napsautan uutiset pois jo alkuillasta”

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit