Pippa Laukka sai törkeää asiakaspalvelua kaupassa – Vaati anteeksipyyntöä henkilökunnalta: ”Suomessa saa luvattoman huonoa palvelua”

Olet mitä syöt -ohjelmasta tuttu lääkäri Pippa Laukka avautui Instagramissa nolosta tapahtumasta, joka sattui helsinkiläisessä kauppakeskuksessa. Laukka kertoo saaneensa huonoa asikaspalvelua. Tomera nainen ei kuitenkaan jäänyt sanattomaksi.

– Joku viikko sitten todistin taas kerran, että meilläpäin eli Suomessa saa luvattoman huonoa palvelua, Pippa aloittaa päivityksensä.

– Sain tämän kokea nahoissani Triplan marketissa, kun kävin ostamassa siivousvälineitä. Nohevana päätin maksaa ostokset itsepalvelukassalla kun poistuessani kaupan hälyportit alkoivat soida, Pippa jatkaa.

– Miten noloa, ajattelin ja tunsin kuin puna levisi korviin saakka (ja seuraavaksi tietysti kävi myös mielessäni, että on sitä joku päässyt vähemmästäkin Kääk-palstalle).

- ILMOITUS -

– Itsepalvelukassoja valvonut henkilö tuli paikalle ja hän aloitti : ”Näytätkö mitä sun repussa on”.

– Siinä sitten kaiveltiin ja ihmeteltiin tovi, kunnes myyjä hoksasi että ostamani lattialuutun varressa oli häly joka huudatti laitetta. Ei pahoittelua, vaan tympeä toteamus :”Ainiin näissä on tää häly”.

Pippa sai kuitenkin viimein anteeksipyynnön törkeästä asiakaspalvelusta.

– Tässä vaiheessa vahva äititaustani tuli esille ja aloin opastamaan :”Mitä unohtui?” Sain kuin sainkin kaivettua pahoittelun.

Pippa kertoo, että tilanne oli nolo hänelle, mutta vielä nolompaa kaupalle.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Pippa Laukka (@pippalaukka) jakama julkaisu

- ILMOITUS -

Kuvat:Instagram

Lue lisää

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

SUOSITUIMMAT

Kuulitko mehevän julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected] 

GEKKONEN TARJOAA VIIHDYTTÄVIMMÄT VIIHDEUUTISET MYÖS SOMESSA: