Pilvi Hämäläisen vuosi sai pelottavan alun – yllättävä lääkärikäynti tuli järkyttävän kalliiksi!

Putouksestakin tuttu näyttelijä Pilvi Hämäläinen avautui omalla Instagram-tilillään pelottavasta käänteestä, joka hänelle sattui vuoden vaihteeessa.

Hämäläisen Humppa-koira sairastui vakavasti vuoden 2023 alussa.

Minun ja Humpan vuosi alkoi jännittävästi, kun Humppa meni ihan voimattomaksi, ei jaksanut kävellä, ei silmiä auki pitää. Lähin kiireellä päivystykseen häntä kiidättää ja itkun kanssa siellä sitte selviteltiin, että mikä on. Humpalla oli 40 astetta kuumetta ja hirmunen syke ja tulehdusarvot korkeella. Ultrasivat hänet ja lopulta onneksi virtsatieinfektio löytyi. Harvemmin kuulema näin ärhäkästi oireilee, mutta nyt näin.
Nyt haluankin muistuttaa kaikkia, että jos vaan on mahdollista, niin hankkikaa lemmikeille ne vakuutukset. Minun on pitäny ja on pitäny ja on pitäny ja on pitäny ja tietenkään en oo sitte kumminkaa saanu aikaseksi. Se pitäs hankkii nyt eikä viiestoistapäivä.

– Minun ja Humpan vuosi alkoi jännittävästi, kun Humppa meni ihan voimattomaksi, ei jaksanut kävellä, ei silmiä auki pitää, Hämäläinen kirjoittaa Instagramissa.

– Lähin kiireellä päivystykseen häntä kiidättää ja itkun kanssa siellä sitte selviteltiin, että mikä on, hän jatkaa.

Lääkärissä selvisi, että koiralle oli noussut peräti 40 astetta kuume. Lisäksi Humpalla oli korkea syke sekä kohonneet tulehdusarvot.

– Ultrasivat hänet ja lopulta onneksi virtsatieinfektio löytyi. Harvemmin kuulema näin ärhäkästi oireilee, mutta nyt näin, Pilve kertoo.

Hämäläinen on julkaissut päivityksensä yhteyteen suloisen kuvan, jossa hän antaa rakkaalle lemmikilleen pusun.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Pilvi Hämäläinen (@pilvi.hamalainen) jakama julkaisu

Jos upotus ei näy, voit katsoa kuvan tästä.

Eläinlääkärissä lasku nousi useisiin satoihin euroihin, sillä Pilvi ei ollut vakuuttanut koiraansa.

– Nyt haluankin muistuttaa kaikkia, että jos vaan on mahdollista, niin hankkikaa lemmikeille ne vakuutukset, näyttelijä kirjoittaa.

– Tämäki lysti tuli maksamaan 713,13€ ja onneksi mulla nyt oli massia maksaa se ja kun kaikilla ei toentotta oo sitä rahaa laittaa, vaikka kuinka haluis ja rakastais ja yrittäis, mutta että hyvä muistutus olkoot tämä meille kaikille, että se on sitte kallista ku lemmikki sairastuu ja vielä pyhäpäivänä, että se on kans muistettava tässä koiraäitiyden ihanuudessa.

Tällä hetkellä koiran tilanne on paranemaan päin.

– Koko loppuillan Humppa oli ihan huumeissa ja tuijotteli tyhjyyteen, mutta nytten onneksi näyttää, että elämä voittaap. Lemmikkihuoli se on semmonen iha omanlaisensa huoli, Hämäläinen päättää.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit