Tummaihoinen rap-artisti PastoriPike nähdään Reissumiehenä uusissa leipäpusseissa – Yllättyi yleisön vastaanotosta: ”Ihmisiä ärsytti paljon”!

Fazer kertoi hiljattain uudesta Reissumies-kampanjasta. Marraskuusta lähtien legendaarisissa leipäpusseissa tullaan näkemään Dakota Robin, PastoriPike ja Marko Jantunen.

Fazerin uutuuskamppanjalla tuodaan esiin monikulttuurillisempaa kuvaa miehistä. Tempaus on jakanut mielipiteet kahtia.

PastoriPike kommentoi hiljattain Instagram-tilillään kokemaansa hurjaa palautevyöryä.

– Mä jotenkin osasin odottaakin sitä, että tumma mies reissumiehenä herättää haloon, mutta että se ärsytti ihmisiä NÄIN PALJON, se tuli mulle kyllä yllätyksenä! Ihmiset yrittävät kaivaa mun menneisyyttä ja linkittää, miten mä olen ollut rikollinen jne., mutta se ei tehoa muhun – mä olen jo tuonut itse ne asiat esille, koska nimenomaan vaan tuomalla ne esille, mä voin jeesata muita! PastoriPike kirjoittaa.

Kuva: Fazer

– Tämä on yksi syy, miksi mä haluan olla esillä, miksi mä haluun tehdä musiikkia ja miksi mä haluan myös olla futisvalmentaja junnuille – mä haluan auttaa ja tukea niitä, jotka kokee päivittäin sen, että ne ei kuulu joukkoon syystä tai toisesta, PastoriPike lisää.

– Ja nää keskustelut, joita tän kampanjan kommenteissa käydään, ne ei oo pelkkiä nettikeskusteluja vaan ne on ihan oikeeta elämää tuol mis me liikutaan ja eletään, vaikka sitä ei aina ihan noin suoraan sanotakaan. Mä tiiän, et esimerkiks futiskentälläkin kohdellaan ihmisiä eriarvoisesti ihonvärin ja taustojen takia ja mä tiedän, et usein tummana ihmisenä, sä joudut olla tuplasti niin hyvä, kun valkonen, että sä pääset samaan pisteeseen!

– Ja näiden asioiden puolesta mä aion taistella, mun omalla tavallani, että maailma ois parempi paikka mun lapsille ja lastenlapsille, Pike päättää.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Aito G (@pastoripike) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Aito G (@pastoripike) jakama julkaisu

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

VIIKON SUOSITUIMMAT

UUSIMMAT

Katso myös nämä

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]