spot_img

Suomalaisopettajan raju avautuminen leviää somessa: ”Kiitos rokottamaton kusipää!”

Facebookissa leviää erään suomalaisnaisen kirjoittama tulenkatkuinen päivitys. Julkaisussa opetusalalla oleva nainen syyttää muun muassa rokottamattomia ihmisiä taudin leviämisestä.

Lue alta koko viesti.

Lue lisää

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
14 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
Sairauden vuoksi rokottamaton
Sairauden vuoksi rokottamaton
1 kuukausi sitten

Jopas melkoista, vihapuheet normalisoitu nähtävästi nykyiakana. Kyllä ennen pandemia kusetusta moisesta olisi vähintäänkin joku kansakiihotus syyte sillä tässähän juuri asetellaan terveydentilan vuoksi eriasemaan ja sitten vielä ylpeänä media uutisoi tästäkin motättömästä mielipiteestä facebookissa ja jossa bannataan kaikki terveen tieteen nimissä asiaa kritisoineet ja tutkineet ilman liitännäisyyksiä. Ja tämä rämet ja nohynek molemmat kun taas nauttivat lääkeyhtiö palkkalistoilla olemisesta jolloin on esteellinen Suomessa toimimaan virassaan. Molemmilla on selkeä eturistiriita ammatissaan.

Ziisus sentään
Ziisus sentään
1 kuukausi sitten

Jos tutustuisitte ihmiset muuhunkin kuin iltapäivälehtien propagandaan, niin tietäisitte, että niissä maissa joissa on suurimmat rokotekattavuudet on myös suurimmat tartuntamäärät. Jutun vuodattaja on muodostanut mielipiteensä juuri tästä meidän median ”yhdestä” totuudesta, joka on vailla mitään pohjaa. Tätä tarinaa on meille syötetty alusta asti ja nyt uusimpana tämä uusin ”scariantti”. Kaivakaas ihan itse netin syövereistä ja ihan WHO:n omilta sivustoilta, milloin tämäkin variantti on jo ”löydetty”…

Ile
Ile
1 kuukausi sitten

Rokotusten takia on virus oppinut kiertämään immuniteetin ja rakentanut itselleen agressiivisen variaation, joka nyt on Afrikasta levinnyt jo Eurooppaankin. Rokotepuhtailla on todennäköisesti tällä hetkellä paras tilanne verrattuna rokotettujen romutettuun immuniteettiin.

I j
I j
Vastaa  Ile
1 kuukausi sitten

Afrikassakin sitä rokotettua väestöä siis on erityisen paljon?

Jari
Jari
1 kuukausi sitten

Ei uskoisi, että tämä nainen on päässyt opettajaksi. En yhtään enää ihmettele näitä uusavuttomia, jos heitä opettavien akateeminen taso on tuota luokkaa. Kannattaisi tutustua uusimpiin tutkimustuloksiin ja todellisiin tilastoihin. Rokottamattomien syyttely viruksen leviämisestä on joko laiskuutta tai luettujen asioiden ymmärtämättömyyttä.

Anne
Anne
Vastaa  Jari
1 kuukausi sitten

Kirjoitus on loistava ja kiteyttää hyvin meidän rokotettujen ajatuksia. Kiitos opettajalle joka uskalsi sen julkaista. On kummallista todella, että joku pieni porukka voi rajoittaa muiden elämää näin paljon vain nojaamalla oikeuksiinsa. Valitettavasti heidän kansalaistaidot ovat vähintääkin ala-arvoiset, velvollisuudet ovat unohtuneet. Tämä rokottamattomien porukka täyttää myös meidän terveydenhuollon resurssit, ajaa hoitohenkilökunnan jaksamisen äärirajoille. Tästä kärsivät ne sairaat ihmiset joiden hoitoja joudutaan siirtämään kun terveydenhuollon kantokyky ei kestä.
Olisi korkea aika nostaa esille myös rokotettujen oikeudet.
Perustuslakiin tulisi mitä pikimmin kirjata tarkemmin kansalaisten velvollisuudet.
Koronapassi laajaan käyttöön ja nopeasti. Rokottamattomat voivat pysyä kotona.

Huoh
Huoh
Vastaa  Anne
1 kuukausi sitten

Tää nyt alkaa olemaan täysin absurdia vääntämistä kun ei tosta koronasta tulla pääsemään koskaan eroon.
Pitäisi jo myöntää hävityksi tämä peli, lisätä sairaalahoidon kapasiteettia ja ”myydä” rokote henkilökohtaisena suojana. Olen itse riskiryhmää ja tuplarokotettu, mutta enää en jaksa kattella tätä.
Suojautukoon ken haluaa.

Anne
Anne
Vastaa  Huoh
1 kuukausi sitten

Koronasta ei päästä koskaan eroon, mutta sen kanssa voidaan elää jos vain ihmiset ymmärtäisivät ottaa huomioon myös lähimmäiset. Jos emme saa riittävää rokotekattavuutta, niin variantit lisääntyvät ja tämä tilanne ei lopu koskaan.
Sairaalan kapasiteetin lisääminen on kummallinen ja tietämättömän minä, minä ihmisen ratkaisu. Se, että tehohoitoon saadaan lisää henkilökuntaa kestää kauan ja mistä se otetaan. Kuka haluaa kouluttautua kun tietää miten raskas ja huonopalkkainen työ sairaanhoitajan työ on. Sairaanhoitajan koulutus kestää 4,5 vuottaa ja siihen päälle teho-hoitoon perehtyminen (sitä ei koulutuksessa saada) joka kestää vähintään vuoden. Nyt vaikuttaa jo vähän silta, että myös alalla olevat, varsinkin nuoret hoitajat, ovat hakeutumassa toisiin ammatteihin. Siihen päälle kun tulevat vielä eläköityvät sairaanhoitajat, on katastrofi valmis. ”Suojautukoon ken haluaa” – ei tämä tauti häviä näin. On vain yksi ja ainoastaan tie päästä tästä tilanteesta pois, riittävä rokotekattavuus jotta uusi ja aina ovelampi variantti ei saa valtaa. Näin on monta pahaa virustautia saatu hallintaan rokotuksilla esim polio ja tuberkuloosi.
Et jaksa kattella tätä. En minäkään joka työskentelen teho-osastolla. Olen todella turhautunut näihin itsekkäisiin ihmisiin jotka ajattelevat vain itseään. Niin kauan kun näitä itsekkäitä ihmisiä riittää, niin kauan kärvistelemme näiden rajoituksien kanssa.

Antti
Antti
Vastaa  Anne
1 kuukausi sitten

Kyllä se taitaa olla rokotettujen vika. Mitä tapahtui tartunnoille kun bilepassilla pääsi ravintoloihin no nehän nousi räjähdysmäisesti samaan aikaan kun Rokottamaton istui kotonaan joten syyttävä sormi on hyvä kääntää rokotettuihin

Anne
Anne
Vastaa  Antti
1 kuukausi sitten

Ihanko tosissasi väität, että rokotetut levittävät tautia. Apua tätä ajatustenjuoksua.
Eiköhän tartunnat lähtenyt leviämään, koska rajoituksia purettiin ja rokottamattomia oli vielä liikaa. Leviäminen on tapahtunut pääasiassa perhepiirissä. Samoin deltavariantti oli päässyt valta-asemaan. Deltavariantti on myös tarttuvampi – myös lapsiin. Kohta se on tämä uusi afrikanvariantti. Sitten onkin vitsit vähissä. Jos rokotuskattavuus olisi ollut suurempi, ei olisi tätä uutta varianttua tullutkaan. No nyt sitten mennään kohti seuraavia rajoituksia, sitähän rokottamattomat ovat halunneet. Eli sitä saa mitä tilaa.
Sairastuneet ovat pääasiassa rokottamattomia.
Meillä on muuten tällähetkellä teho täynnä – 4 paikkaa on poissa käytössä henkilökuntapulan takia. Tämän takia perjantaina jouduttiin perumaan useampi leikkaus.

Hohhoh
Hohhoh
Vastaa  Anne
1 kuukausi sitten

Kyllä se Etelä-Afrikan variantti olis syntynyt vaikka koko Suomi olis rokotettu. Kun ei kovin moni siellä Afrikassa ole rokotettu..

Kymenlaakson kolli
Kymenlaakson kolli
Vastaa  Anne
1 kuukausi sitten

”Joku pieni porukka”… Kymenlaakson alueen 178000 ihmisestä se pieni joukko rokottamattomia…40000 henkeä on aika iso porukka ja ihan hyvä ettei kaikki imeydy median matkaan,vaan ajattelee asiaa omastakin näkökulmasta…

Sakke
Sakke
Vastaa  Kymenlaakson kolli
1 kuukausi sitten

Pitää jättää hoitamatta jotka ei halua rokotetta. Tai maksattaa heillä itsellä hoidosta aiheutuvat kulut. Ei taida 10000€ olla kuin ensiapu. Kumpi on parempi kuolen tai rokote. Tiedän useita kokonaan kuolleita, jotka olivat rokottamattomia, jopa keskiikäisiä. Siin vaiheessa ei enää itku auttanut kun keuhkot oli taudin tuhoamatta ja oltiin hengityskoneessa.Alkaa matka tuonpuoleiseen. Toivotan iloista sairastumista tappavaan tautiin.

Rokotettu yhden kerran
Rokotettu yhden kerran
Vastaa  Sakke
21 minuuttia sitten

Ei ne kaikki kuole siihen vaikka on rokottamattomia, pitää osata löytää koti niksit. Mekin sairastettiin tauti ja ei kuoltu. Ymmärrän kyllä että riskiryhmälöisille on kova tauti. Mutta se on niin että rokottamaton tietää milloin sairastuu ja on tartuttamatta, sitä eteenpäin, rokotettu ei tunnu tietävän kun oireet on niin vähäiset ja vahingossa vie taudin eteenpäin. Näin se vaan on. Ootteko myös huomanneet miten paljon rokotetut sairastunut sen jälkeen kaikkiin muihinkin sairauksiin nuha kuume yskä kurkkukipu flunssa, kokoajan, tais rokotteet viedä ne viimeisetkin immuniteetit.

Viikon suosituimmat

Uusimmat

Kuulitko mehevän julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected] 

GEKKONEN TARJOAA VIIHDYTTÄVIMMÄT VIIHDEUUTISET MYÖS SOMESSA: