Onko kohuräppäri Tokyo Bunnyn ura ohi? – Seuraajat tyrmäävät epäuskottavat anteeksipyynnöt

TikTokissa trendanneesta Tuu mun kaa Tokyoon -kappaleestaan tunnettu rap-artisti Tokyo Bunny eli Aida Sofia Niang joutui joulun alla kohun keskelle.

Cheekin eli Jare Tiihosen Liiga Musicin talliin kuuluvasta artistista alkoi levitä viime viikolla internettiin törkysisältöä, joka oli peräisin räppärin Snapchat-tililtä.

TokyoBunnyn kuvaamalla roisilla s*ksivideolla tuntematon naishenkilö antoi suuseksiä mieshenkilölle. Tämän jälkeen rap-artisti kuvasi itseään makaamassa vatsallaan samalla, kun mieshenkilö riisui hänen alaruumiinsa kokonaan paljaaksi.

Videon yhteydessä oli teksti: ”Hahahahhahaha mua raiskaa vitu ärsyttävää.”

Taustaa: Seiska: Cheekin Liiga Music -talliin kiinnitetyn naispuolisen suomiräppärin s*ksivideo leviää netissä!

Kohun seurauksena TokyoBunny julkaisi somessa pahoitteluviestin.

– Olen tehnyt elämässäni virheitä ja käytökseni on loukannut ihmisiä, josta olen äärettömän pahoillani. Materiaaleihin liittyy myös muita ihmisiä, joiden kanssa olen selvitellyt tapahtumia. Nosta käteni pystyyn virheen merkiksi ja kannan vastuun historiastani sekä teoistani. Jos olet kokenut/koet lähelläsi vääryyttä tai etenkin laittomuutta, kannustan puhumaan ja selvittämään asiaa myös viranomaisten kanssa, räppäri selitti.

Tokyo Bunny ottaa uudessa TikTok-päivityksessään jälleen kantaa kohuun.

– Haluan myös sanoa, että seksuaalinen hyväksikäyttö ei ole mielestäni todellakaan oikein, eikä naurun asia. Se teksti minun kuvassani, joka levisi, on ollut tosi ajattelematon ja väärin.

– Olen tosi pahoillani niiden puolesta, jotka ovat kokeneet seksuaalista hyväksikäyttöä ja kelanneet, että nauran näin vakavalle jutulle. Mä pyydän anteeksi oikeasti.

Tokyo Bunny väittää tuoreessa päivityksessään, ettei hänellä ole vireillä olevia rikosjuttuja. Hän toivoo ihmisten myös uskovan vain asioita, joissa on todistettua pohjaa.

– Ja haluan vielä selventää, että olen oikeasti halukas selvittämään kaikki asiat kunnolla, mitä on tapahtunut, missä, milloin ja kenelle, hän päätti päivityksen.

Tokyo Bunnyn anteeksipyynnöt ovat saaneet somessa täystyrmäyksen. Räppärin puolustautumista on pidetty naurettavana ja epäuskottavana.

Levy-yhtiö kommentoi

Myös Sony Musicin kanssa yhteistyötä tekevä Liiga Music Oy kommentoi aiemmin kohua Instagramissa. Levy-yhtiö on Jare Tiihosen omistuksessa.

”Liiga Music ja Sony Music suhtautuvat artisti TokyoBunnyn ympärillä käytävään keskusteluun äärimmäisen vakavasti.

Ilmitulleita asioita ja syytöksiä tutkitaan, jonka vuoksi asiaa ei kommentoida tässä vaiheessa enempää”, tiedotteessa kerrottiin.

Liiga Music Oy on saanut myös paljon painostavia viestejä, joissa sitä on kehotettu lopettamaan yhteistyö Tokyo Bunnyn kanssa.

Seiskan mukaan levy-yhtiö on poistanut musiikkivideon ja artistiin viittaavan sisällön sosiaalisen median kanavistaan.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön TokyoBunny (@imtokyobunny) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit