Seiska: Cheekin Liiga Music -talliin kiinnitetyn naispuolisen suomiräppärin s*ksivideo leviää netissä!

Naistulokkaan ura saattoi päättyä, ennen kuin se ehti kunnolla edes alkaa. Ainakin jos on uskomista netin keskusteluihin.

Tuu mun kaa Tokyoon -hittikappaleestaan tunnetuksi tullut TokyoBunny eli Aida Sofia Niang on jakanut kyseenalaista s*ksimateriaalia SnapChat-tilillään, joka on sittemmin levinnyt muuallekin internettiin, asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska.

TokyoBunnyn kuvaamalla somevideolla tuntematon naishenkilö antaa suuseksiä mieshenkilölle.

Tämän jälkeen TokyoBunny kuvaa itseään makaamassa vatsallaan samalla, kun eräs mieshenkilö riisuu hänen alaosan kokonaan paljaaksi.

Videon yhteydessä on teksti: ”Hahahahhahaha mua raiskaa vitu ärsyttävää.”

Seiskan mukaan ainakin Jodelissa ja Reddit -palveluissa on liikkunut hurjia huhuja ja väitteitä TokyoBunnyn muusta toiminnasta. Väitteille ei ole kuitenkaan todisteita eikä räppäriä syytetä mistään.

TokyoBunny on kertonut aiemmin toimineensa stripparina.

”Olen tehnyt elämässäni virheitä”

TokyoBunny julkaisi hetki sitten pahoitteluviestin Instagram-tilinsä Stories-osiossa.

”Olen tehnyt elämässäni virheitä ja käytökseni on loukannut ihmisiä, josta olen äärettömän pahoillani. Materiaaleihin liittyy myös muita ihmisiä, joiden kanssa olen selvitellyt tapahtumia. Nosta käteni pystyyn virheen merkiksi ja kannan vastuun historiastani sekä teoistani. Jos olet kokenut/koet lähelläsi vääryyttä tai etenkin laittomuutta, kannustan puhumaan ja selvittämään asiaa myös viranomaisten kanssa”, räppäri selosti.

TokyoBunnyn anteeksipyyntö on saanut aikaan paljon kritiikkiä Instagramissa.

– Lol toi sun story. Sanailtu aivan niinku kaikki olis tapahtanut vuosikymmeniä sit, ja nyt oot muka katuva ja tasokkaampi tyyppi. Mut gyal, kaikki tietää et oot ihan samal asenteel vieläkin, ja yrität vaan huolella cringeä damage controlia. Hitto et kaikki räppihommat vaikuttaa niin joltain kämäseltä tiktok jonneiluilta nykyää, kommentoi eräs.

– Oli bängeri tää biisi mut sit ku katoin niit sanoi niin olin et mitä helvettiä 😭😭 rehellisesti pilaat mamujen maineen tällä pls, kirjoittaa toinen fani.

Myös Liiga Music on ottanut kantaa kohuun Instagramissa.

”Liiga Music ja Sony Music suhtautuvat artisti TokyoBunnyn ympärillä käytävään keskusteluun äärimmäisen vakavasti.

Ilmitulleita asioita ja syytöksiä tutkitaan, jonka vuoksi asiaa ei kommentoida tässä vaiheessa enempää”, tiedotteessa kerrottiin.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit