Oho! Näin paljon Niko Saarisen uudet hampaat maksoivat!

Radiojuontaja ja tosi-tv-konkari Niko Saarinen paljasti ensimmäistä kertaa hampaidensa hinnan.

Asia paljastui tänään tiistaina (23.5.) NRJ Aamussa, kun radiojuontajat Julianna Jokela ja Niko Saarinen pelasivat Salaisuus vai Soossi -peliä. Pelin ideana oli, että mikäli juontaja ei suostunut vastaamaan kuulijan esittämään kysymykseen, joutuisi hän juomaan drinkin rangaistuksena.

Eräs kysyi kysymyksen liittyen Saarisen laminaattihampaisiin, jotka hän päätti hankkia muutamia vuosia sitten. Saarinen kertoo, että hampaista on tiedusteltu paljon, mutta hän ei ole ennen paljastanut hammasoperaationsa hintaa.

Nyt Niko teki poikkeuksen.

– Aloitetaan sillä, että se oli todella kallis operaatio – minulle on tehty tosi monta hammasta. Hintalappu oli noin 21 000 euroa, Saarinen paljasti NRJ:n aamulähetyksessä.

Saarisen ei kuitenkaan tarvinnut maksaa hampaistaan euroakaan.

– Nyt jos joku miettii, että olenko ottanut nämä velaksi, olen tehnyt heidän kanssaan kaupallisen yhteistyön ja saanut ne ilmaiseksi. Käytännössä en ole siis maksanut niistä mitään muuta kuin junaliput Hyvinkäälle, Saarinen kertoi.

Jokela kysyi Saariselta, että mitä kaikkea hammasklinikan kanssa tehty yhteistyödiili piti sisällään.

– Minun piti tehdä YouTube-video ja muutama Instagram-postaus. Toisaalta he ovat saaneet sen huomion, koska näistä on niin paljon puhuttu, Saarinen vastasi.

Niko kertoo, että operaatiossa hänen omat hampaansa hiottiin nysäksi. Toisinsanoen hänellä ei ole omien sanojen mukaan enää hampaita.

– En ole katunut ja olen katunut. Kyllä ne (laminaatit) on vähän erilaiset kuin omat hampaat.

– Ei ne tunnu, mutta kyllä niihin kiinnittää huomiota. Aamuisin kun herään, pelkään, että ne tippuvat. Tietää, että jos ne tippuu, yksi hammas maksaa yli tuhat euroa, Saarinen kertoo.

- ILMOITUS -

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]