Ohhoh, Martina Aitolehden ex-rakas Hannu Pikkarainen julkaisi rohkean kuvan: ”Saunahannun perjantai bastu”

Hyvinvointikoutsi Martina Aitolehden ex-rakkaana tunnetuksi tullut, ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen latasi viikonloppuna Instagramiinsa rohkean kuvan, jossa hän istuu saunan lauteilla alasti. Tässä ei sinänsä ole mitään ihmeellistä, sillä saunassa yleensä ollaan alasti, mutta harvemmin saunakuvia kuitenkaan julkaistaan someen.

Hannu päätti kuitenkin näin tehdä. Mies on ennenkin esitellyt paljasta kroppaansa ja vatsalihaksiaan Instagramissa.

-Saunahannun perjantai bastu. Sit voikin hyräillä jonkun kivan pikku tuutulaulun ja painuu unille, mies kirjoittaa bastukuvansa yhteydessä.

Lue myös: Hannu Pikkaraiselta kysyttiin ikävöikö hän Martina Aitolehteä – Näin ex-kiekkoilija vastasi!

Raiskauskäräjät jatkuvat loppukesällä

Hannu joutui viime keväänä ikävään julkisuuteen, kun hän sai kahden vuoden ehdottoman vankeustuomion raiskauksesta. Helsingin käräjäoikeuden mukaan Pikkarainen käytti uhrin uni- ja päihtymystilaa hyväkseen raiskatessaan uhrin tämän kotona jatkojen jälkeen. Uhri oli nukahtanut sängylle vaatteet päällään. Pikkarainen on kiistänyt syytteet, ja kertonut yhdynnän tapahtuneen yhteisymmärryksessä.

Pikkarainen ja naisuhri ovat perhetuttuja. Oikeus katsoi Hannun käyttäneen raiskauksessa hyväkseen asianosaisten välistä luottamussuhdetta.

Tuomio ei ole lainvoimainen, sillä Hannu on valittanut päätöksestä hovioikeuteen. Asiaa käsitellään 23. elokuuta.

Lue myös: Raiskaustuomion saanut Hannu Pikkarainen avoimena: ”Paljon on ihmisiä siirtynyt sivuun mun elämästä ihan läheltäkin”

Mietti itsemurhaa

Vuoden 2022 lopulla Hannu avautui rehellisesti vaikeasta vuodestaan, ja paljasti miettineensä jopa itsemurhaa.

– Mulle tää vuosi oli heittämällä elämäni vaikein. En oikein osaa vaikeampaa edes kuvitella. On ollut mm. ero, oikeusjuttu, heikko taloudellinen tilanne jnejne. Oon itkenyt paljon ja oon jopa miettinyt itsemurhaa, Pikkarainen paljasti Instagramissa.

Lue lisää: Hannu Pikkaraiselta synkkä uudenvuoden avautuminen: ”Oon miettinyt itsemurhaa”

Hannu kertoi, että vaikeuksista huolimatta hän on ylpeä siitä, että on jaksanut pitää itsestään hyvää huolta treenaamalla kovaa. Hän on sanonut olevansa elämänsä parhaassa fyysisessä kunnossa.

– Oon elämäni parhaassa kunnossa fyysisesti ja varmasti henkisestikin sietämään asioita. Treeni on maistunut kuten seuraajat on varmasti huomanneet.

Lue myös: Rankka vuosi takana! Hannu Pikkarainen halusi viettää joulun yksin: ”ei oo kykyä istua läheisten kanssa joulupöytään”

Kuka on mielestäsi Suomen kuumin julkkis? Äänestä tästä!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit