”Nyt on seistävä vaikka mikä olis” – Eevi Teittisen tytär oppi konttaamaan ja seisomista harjoitellaan jopa yöllä

Fitness-kaunotar ja somevaikuttaja Eevi Teittisen ja hänen miehensä, ex-vapaaottelija Teemu Packalénin esikoislapsi on syntyi viime marraskuussa.

Eevi Teittinen ja Teemu Packalén saivat tyttövauvan vaikeuksien jälkeen

Vauva-arki oli ihan muuta kuin Eevi oli odottanut. Ellen-tytär syntyi keskosena ja hänellä oli haastava alku terveysvaikeuksien vuoksi. Eevi on ollut avoin matkastaan äitiyteen ja saanutkin paljon tukea ja kertonut kuinka tärkeää puhuminen rehellisesti asioista on.

Eevi Teittinen synnytti keskosen – julkaisi nyt rehellinen päivityksen äidiksi tulemisesta: ”En kokenut sitä onnea ja iloa heti”

Nyt asiat menevät kuitenkin hyvin ja tarmokas pikkutyttö oppi konttaamaan ja treenaa seisomista sinnikkäästi:

– Meno alkoi kun tää tönö lähti konttaamaan viime viikolla. Nyt on myös seistävä vaikka mikä olis! Yöt valvotaan ku pitää treenata. Luonne on selvä jo, ei puutu tulta tästä muidusta. Ilmeet on ku Trumpilla ja jutut yhtä hyvii ku isällään. Kaikki treeni on kivaa, jatketaan harjoituksia!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Eevi Teittinen (@eeviteittinen) jakama julkaisu

Eevi kiittää lähipiiriään ja vertaistukea kaikesta avusta mitä on saanut matkallaan. Ihanaa, että Eevi ja pikku-Ellenin matka on helpottunut ja äitiydestä voi nauttia katsellen rakkaan lapsensa varttumista omaan tahtiinsa.

– My love, my everything. Nyt kelpaa syli ja oon saanut mun vauvan takaisin. Kimalaisella oli pitkä vaihe, kun sylissä ei juotu maitoa, eikä viihdytty muutenkaan. Kaikki vauvajutut oli tyhmää ja tylsää! Välillä mietin, onko mussa jokin vika. Äitiys ja vanhemmuus on välillä vaikeaa ja sitä epäilee itseään. Silloin lähipiiri ja vertaistuki on korvaamatonta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Eevi Teittinen (@eeviteittinen) jakama julkaisu

- ILMOITUS -

– Nyt on myös ekaa kertaa vaihe, kun äiti on erityisen tärkeä. Kaiken jälkeen tää tuntuu tosi hyvältä. Rakas Kima, saat kehittyä ja kasvaa ihan omaan tahtiisi. Ei oo kiire mihinkään  Me koitetaan pysyä sun menossa vaan mukana!

Lue myös: Eevi Teittinen suree pikkuvauva-arjen menneen liian nopeasti: ”Ei ehditty nauttia”

Eevi Teittinen: ”Äitiys on on kuin supervoima” – arvostusta kaikille äideille!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

VIIKON SUOSITUIMMAT

UUSIMMAT

Katso myös nämä

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]