No nyt on luksusta! Juuso Mäkilähde hankki oman golfnurmen!

Mäkilähdegolf” on täällä!!

Juontaja Juuso Mäkilähde ei ole paljon ehtinyt varsinaisille kentille golfaamaan viime vuosina, joten fiksuna kaverina hän keksi ongelmalleen ratkaisun. Golftreenit sujuvat nyt kätevästi perheen kesken kotipihalla. Ihan kokonaisesta kentästä ei tietenkään ole kyse vaan puttinurmikosta. Hieno 37v. synttärilahja itselle ja näköjään myös koko perhe nauttii pelaamisesta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Juuso Mäkilähde (@juusomakilahde) jakama julkaisu

Juuso kommentoi Instagramissa näin:
– Lauantai-illan treenit käynnissä. Meikäläisen golfaika on viime vuosina ollut kaiken hulinan keskellä sen verran kortilla että tänä kesänä päätin toteuttaa pitkäaikaisen haaveen ja hommasin itselleni synttärilahjaksi puttinurmikon. Kiitos @viherkuutio.minna.harju että et antanut mun kuopata tätä unelmaa – vaikka kovasti yritin ja kiitos @tekonurmipihat.fi ja @rainset_oy upeasta toteutuksesta. Eihän se meikäläisen peli tästä parane mutta onneksi tuo jälkikasvu sai heti jutun juonesta kiinni.

Juuso juontaa mm. huippusuosittua Selviytyjät Suomi-ohjelmaa. Ohjelman uusi kausi starttasi Nelosella viime viikolla. Lue lisää tästä: Ella Toivainen häädettiin Selviytyjät Suomi -ohjelmasta ensimmäisenä – ohjelman lopussa yllätyskäänne!

Juuso kommentoi itse alkanutta kautta näin:
– Seuraavat 3 kuukautta mennään lippa otsalla ja kädet lanteilla. Joko ehdit katsoa Selviytyjät Suomi uuden kauden ekan jakson? Miltäs se meno maistui ja löytyikö jo oma suosikki???

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Juuso Mäkilähde (@juusomakilahde) jakama julkaisu

Suosikkijuontaja innostui myös roastaamaan juontajakaveriaan Heikki Paasosta. Katso hauska video tästä: Nelosen suosikkijuontajat roastaavat toisiaan – Katso hauska video!

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit