Ella Toivainen häädettiin Selviytyjät Suomi -ohjelmasta ensimmäisenä – ohjelman lopussa yllätyskäänne!

Viime syksyn Big Brother Suomi -ohjelmasta julkisuuteen noussut transnainen Ella Toivainen häädettiin tänään Selviytyjät Suomi -seikkailusta ensimmäisenä ulos saarelta.

Ellan kilpailu ei kuitenkaan ole vielä ohi. Hänen matkansa jatkuu hylättyjen saarelle, josta hänen on vielä mahdollisuus nousta takaisin kilpailuun, jos hän selviää saarella heimojen yhdistymiseen saakka.

Ellan lisäksi tällä kaudella tropiikissa kisaavat muotialan yrittäjä Susanna Penttilä, radiojuontaja Ville ”Viki” Eerikkilä, muusikko Paul Elias Uotila, Miss Suomi 2014 Bea Toivonen, tv- ja radiojuontaja Lauri Salovaara, fitnessin maailmanmestari 2019Eveliina Tistelgren, Suurin pudottaja Suomen -voittaja 2020 ja drag-artisti Aarni Mikkola, esiintyjä ja media-alan yrittäjä Sanna Pikkarainen, näyttelijä ja muusikko Jon-Jon Geitel, tangokuningatar Eija Kantola, reality-tähti Daniel Lehtonen, laulaja ja somevaikuttaja Tuuli Oikarinen, ex-lumilautailija Heikki Sorsa, juontaja ja Miss Suomi 2016 Shirly Karvinen sekä ammattiscoottaaja Helmeri Pirinen.

Lue myös: Selviytyjät Suomi -tähti Susanna Pentillä poseerasi ohjelman pressitilaisuudessa näyttävässä mustassa asussa – kuva

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kuvat:Nelonen

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit