Niko Saarinen teki muodonmuutoksen: Haukuttiin alieniksi ja mielenvikaiseksi! – Katso kuva

Tänään Nelonen tiedott Selviytyjät Pohjola Reality-ohjelmasta, jonka kuvaukset starttasivat tänään. Suosikkiohjelma tulee Neloselta ja Ruudusta ensi vuonna. Yksi kilpailun julkkiskisaajista on tv:stä ja somesta Niko Saarinen.

Ennen pohjoiseen lähtöä Niko päätti muokata ulkonäköään, ajamalla tukkansa kokonaan pois. Lopputuloksen Saarinen jakoi Instagram-tilillään. Tämä ei miellyttänyt kaikkia seuraajia. Niko päättikin avautua saamastaan palautteesta asiaan liittyen.

Lue myös: Realitysuosikki Selviytyjät kuvataan Suomessa! – Mukana muun muassa Salkkarit-tähti, kohurokkari ja BB-voittaja!

– Julkaisin eilen videon storyssa muuttuneesta lookista. Yeah, ymmärrän kommentoinnin ja 95% oli positiivista. Joukkoon mahtui kuitenkin aivan liian monta: ”Näytät alienilta”, ”Onneks kasvaa takas, ei sovi sulle”, ”Yök! Edellinen oli parempi”, Saarinen paljasti saamansa järkyttävän palautteen.

Niko painotti, ettei hänellä ole hermoromahdusta tai mielenterveysongelmia. Lisäksi Saarinen korosti ettei hän ei ole mikään The Sims -hahmo, jonka ulkonäköä voi muokata kommenteilla.

– Mulla ei ole menossa hermoromahdusta ja mun kalju ei liity mun mielenterveyteen millään tavalla. Muistakaa että puhutte minulle itselleni, MINUN ulkonäöstä. Mä en ole mikään The Sims -hahmo jonka ulkonäköä te muokkaatte mieleiseksenne kommenteilla.

Lopuksi Niko rohkaisi seuraajiaan olemaan aidosti oman itsensä näköinen.

– Aivan liian moni ihminen ei koskaan uskalla olla itsensä tässä maailmassa, koska on olemassa muka joku helvetin käsikirja miltä sun pitää näyttää,mitä sun pitää edustaa, ketä rakastaa, mitä sanoa ja ajatella. Se mitä sinä näet peilistä – ei ole se mitä jokaisen tulisi nähdä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Julkaisin eilen videon storyssa muuttuneesta lookista. Yeah, ymmärrän kommentoinnin ja 95% oli positiivista.💪🏽 Joukkoon mahtui kuitenkin aivan liian monta: ”Näytät alienilta👽”, ”Onneks kasvaa takas,ei sovi sulle🤮”, ”Yök!Edellinen oli parempi” ja #1 sijaa piti epäilys mun mielenterveydestä: ”Ootko seonnut kuten Britney?🥺”. Kiitos kysymästä: Mulla ei ole menossa hermoromahdusta ja mun kalju ei liity mun mielenterveyteen millään tavalla. Muistakaa että puhutte minulle itselleni, MINUN ulkonäöstä. 🙄 Mä en ole mikään The Sims -hahmo jonka ulkonäköä te muokkaatte mieleiseksenne kommenteilla. Aivan liian moni ihminen ei koskaan uskalla olla itsensä tässä maailmassa, koska on olemassa muka joku helvetin käsikirja📚 miltä sun pitää näyttää,mitä sun pitää edustaa, ketä rakastaa, mitä sanoa ja ajatella. Se mitä sinä näet peilistä – ei ole se mitä jokaisen tulisi nähdä. 🔥 Ps. Mä diggaan ja lopulta vain sillä on päivän päätyttyä merkitystä! Mahtavaa viikonloppua ❤️

Henkilön NikoSaarinen (@nikosaarinen) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit