Realitysuosikki Selviytyjät kuvataan Lapissa! – Mukana muun muassa Salkkarit-tähti, kohurokkari ja BB-voittaja!

Selviytyjät on totuttu näkemään kookospalmujen ja polttavana porottavan auringon alla, nyt tähän on tullut muutos.

Selviytyjät Suomessa

Koronapandemian yhä jyllätessä maailmalla tullaan suuren seikkailurealityn Selviytyjät Suomi -ohjelman 4. tuotantokausi kuvaamaan poikkeuksellisesti Suomessa! Ohjelman kuvaukset alkoivat tänään 29. heinäkuuta. Uuden kauden nimi on ”Selviytyjät Pohjola”.

Saamme vasta ensi vuonna nähdä, miten 16 suomalaisjulkkista pärjäävät pohjoisessa. Kuuma tropiikki ja palmut ovat nyt vain kaukainen haave kilpailijoille, jotka lähtevät taistelemaan 30 000 euron voittopotista.

Selviytyjät Pohjolassa kilpailijoina nähdään tosi-tv-tähti ja yrittäjä Aki Manninen, tangokuningatar Johanna Pakonen, tanssija Joalin Loukamaa, tubettaja Juuso ”Herbalisti” Karikuusi, juontaja Arttu Harkki, Salkkarit-tähti Kerttu Rissanen, Big Brother Suomi -voittaja Kristian Heiskari, bloggaaja Sara Vanninen, kohurokkari Archie Cruz, yrittäjä ja ex poliisi Marianne Kiukkonen, radioääni Karoliina Tuominen, sometähti Niko Saarinen, ex-missi Sabina Särkkä, muusikko Elias Gould, DJ Suvi Pitkänen sekä näyttelijä Oskari Katajisto.

Ohjelman juontaa tuttuun tapaan Juuso Mäkilähde.

Pohjoisessa kuvattava ohjelma tulee olemaan fyysisesti ja henkisesti vaativa kokemus. Epämukavuutena voidaan mainita mm. Lapin syksyn kylmät yöt ja miljoonat sääsket!

– Kuusitoista rohkeaa julkkista lähtivät tänään 29. heinäkuuta kohti pohjoista, ja ovat valmiita kohtaamaan elämänsä seikkailun. Kilpailijoiden varusteet tulevat poikkeamaan edellisiltä vuosilta. Mukaan saa ottaa lämmintä vaatetta ja kunnolliset kengät, mutta vaatteiden määrä on hyvin rajattu ja repun sisältö kaukana perinteisen eräretkeilijän varustuksesta, Nelonen tiedotti uutuuskaudesta.

– Kilpailijoilla on käytössään makuupussit, mutta teltasta tai makuualustasta he voivat vain haaveilla. Annetut työkalut ja ruokatarpeet ovat samankaltaiset kuin aikaisempina vuosina, mutta luonnosta löytyvät antimet poikkeavat Filippiinien runsaasta tarjonnasta. Tällä kertaa ravintoon saadaan täydennystä metsän marjoista ja sienistä sekä ympäriltä löytyvistä kalavesistä.

Selviytyjät Pohjola tulee Neloselta ja Ruudusta ensi vuonna.

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit