Mitä!? Vaahtokarkki-Joni ja hänen vaimonsa ovatkin Sanna Marinin tuttavaperhe!?

Pääministeri Sanna Marinin vaahtokarkissa haisee palaneen käry.

Sosiaalisessa mediassa levisi maanantaina piknik-tarina, joka saattaakin olla pääministerin pr-temppu.

Mediat uutisoivat maanantaina, miten Joni Jaakkola niminen mies oli perheensä kanssa eväsretkellä Helsingissä, kun yllättäen itse pääministeri Sanna Marin perheineen istahti ihan sattumalta piknille Jonin perheen viereen.

– On Suomi aika hieno paikka. Oltiin perheellä eväsretkellä. Niin sit pääministeri perheineen istuu viereen, Joni kirjoitti Twitterissä.

Tarinan mukaan Jonin vaimo tarjosi vaahtokarkkia Marinin Emma-tyttärelle.

– Vaimo tarjosi heille vaahtokarkkia grillattavaksi. Ottivat. Paahtoivat. Söivät pois. Jengi ei öyhää eikä änge väkisin ottaan kuvia. Sit lähtivät pois ihan ku ketkä vaan, Jaakkola jatkoi.

Pian Sanna jo kiittelikin Twitterissä vaahtokarkista, ja kertoi miten ”pienet teot opettavat pienille, että maailmassa on ystävällisyyttä”.

– Kiitos vaahtokarkista ❤️ Tyttö tykkäsi. Pienet teot opettavat pienille, että maailmassa on ystävällisyyttä, Marin tviittasi Jonille.

Monet Twitter-käyttäjät ovat nyt huomanneet, että Vaahtokarkki-Joni ja pääministeri eivät ole suinkaan tekemisissä ensimmäistä kertaa. Kyseessä saattaa olla jopa vanhat kaverukset.

– Se ihan tavallinen #Vaahtokarkki-#Joni olikin ihan tavallisen Sannan vanha kaveri. Ja nyt sekin möksähti, Jukka Turunen niminen Twitter-käyttäjä kirjoittaa.

Tviitin ohessa on muun muassa kuvakaappaus tammikuussa kirjoitetusta tviitistä, jossa Joni kyselee pääministeriltä Marinilta mihin osoitteeseen hän voisi lähettää hänelle kirjansa. Toisen kuvakaappauksen perusteella Joni on blokannut Turusen Twitter-tililtään.

- ILMOITUS -

Twitteristä paljastuu myös, että Jonin vaahtokarkkia tarjonnut vaimo on Sannan entinen koulukaveri Kaisa Jaakkola.

- ILMOITUS -

Twitter-viestien perusteella vaikuttaa siis siltä, että Jaakkolat ovat Marinin tuttavaperhe.

Keskustelu aiheesta käy kuumana Twitterissä.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Viikon suosituimmat

UUSIMMAT

Katso myös nämä

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]