Hannu Pikkaraiselta armotonta kuittia Martina Aitolehdelle!? – ”Ei mitään pinnallisia puheita tai tekoja!”

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti vahvisti taannoin Me Naiset -lehdelle eronneensa ex-kiekkoilija Hannu Pikkaraisesta.

Lue myös: Me Naiset: Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen: Ero!

Hannu on ollut aktiivinen Instagramissa eron jälkeen, jonne hän on päivitelly lähinnä kuntosalipäivityksiä sekä muuta asiaa treeneihin- ja ruokavalioon liittyen. Personal traineriksi kouluttautuva ex-urheilija on ajoittain kommentoinut sometilillään myös erooan Martinasta.

Lauantai-iltana Hannu julkaisi Instagramissa kuvan itsestään sekä Rambo-pennusta, joka on Martinan Nala-koiran jälkeläinen.

Kuvan yhteyteen mies oli kirjoittanut pitkän päivityksen.

– Tänään huomasin heti ensimmäisestä katseesta, et nyt on viimeistään luottamus Ramboon saavutettu (sydän) Ollaan siis virallisesti bestiksiä, Hannu julistaa päivityksessään.

Hannu vihjaa päivityksessä, että Martinalla oli suhteen aikana tapana kysellä Hannulta saamistaan lahjoista.

– Tässä voi oikeesti luottaa siihen että ollaan toistemme tukena AINA, vaikka ei samaa kieltä fyysisesti puhutakaan. Ei siis mitään pinnallisia puheita tai tekoja. Se ei nimittäin määritä mitään, ostanko joka kerta uuden luun tai lelun, tai varsinkaan mistä ja mihin hintaan. Ei oo paljoo Rambo kysellyt kun oon antanut jotain, et mistä tää on ja paljon maksoi. Ajatus on tärkein ja yleensä pelkkä oleminen läsnä riittää. Kyllä, oleminen on myös teko silloin kun se on aitoa, Hannu selostaa.

Seiska uutisoi viime kesän lopussa, että Hannu on saanut raiskaussyytteen. Lehden saamien sisäpiiritietojen mukaan lähestyvä oikeudenkäynti alkoi ahdistaa Martinaa. Käräjät olivat ilmeisesti ratkaiseva syy ex-rakastavaisten eroon.

– Tänään huomasin heti ensimmäisestä katseesta, et nyt on viimeistään luottamus Ramboon saavutettu. Ja vaikka miten kauniita asioita täälläkin aina lukee ja kuulee, niin valitettavasti ihmisten välillä näissä mennään usein todella raskaasti väärään suuntaan. Siis jopa pienten lasten kohdalla. Tämmöisin positiivisin ja hieman analyyttisin ajatuksin mukavaa lauantai-iltaa kaikille toivottaa Rambot.

Lue myös: Martina Aitolehdestä eronnut Hannu Pikkarainen latasi suorat sanat: ”Voittaako raha, status ja materia rakkauden?”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Hannu Pikkarainen (@pikkarambo) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Hannu Pikkarainen (@pikkarambo) jakama julkaisu

Martina Aitolehdestä eronnut Hannu Pikkarainen ui synkissä vesissä – karu avautuminen: ”Elämästä viedään yhtäkkiä pois asioita mitä rakastat”!

Martina Aitolehdestä eronnut Hannu Pikkarainen latasi suorat sanat: ”Voittaako raha, status ja materia rakkauden?”

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
4 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit