Martina Aitolehdestä eronnut Hannu Pikkarainen ui synkissä vesissä – karu avautuminen: ”Elämästä viedään yhtäkkiä pois asioita mitä rakastat”!

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, 39, vahvisti eronneensa ex-kiekkoilija Hannu Pikkaraisesta, 38, tuoreessa Me Naiset-lehden jutussa.

Lue myös: Me Naiset: Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen: Ero!

Nyt Hannu on jälleen avannut tuntemuksiaan Instagramissa. Mies julkaisi avoimen päivityksen, josta huokuu läpi erotuska ja ikävä.

– Ikävähän on kovin luonnollinen tunne, sillon kun sun elämästä viedään yhtäkkiä pois asioita mitä toivoisit siinä olevan ja mitä rakastat, paljon!, Hannu kirjoitti kuvan yhteydessä viitaten selvästi ex-rakkaaseensa.

– Ikävöikää ja vaikka itkekää ihan rohkeesti vaan, jos siltä tuntuu. Kukin tyylillään, mutta olkoon tässä mun tyyli avautua tänään, Hannu jatkoi.

– Nyt mä meen kuitenkin laittaa pyykit koneeseen ja sillä aikaa lenkille räntäsateeseen, niin hiipuu pahimmat ikävät ja poistuu muutenkin ikävät asiat mielestä, Hannu päätti.

PÄIVITYKSEN yhteyteen Hannu lisäsi vanhan mustavalkoisen kuntosaliselfien. Kuva on otettu ilmeisesti ajalta, kun miehen elämässä kaikki oli vielä mallillaan.

– Kieltämättä tonne vähän ikävöin, kaiken muun ikävöinnin lisäks, Hannu kirjoitti kuvatekstissä.

Lue myös: Martina Aitolehdestä eronnut Hannu Pikkarainen latasi suorat sanat: ”Voittaako raha, status ja materia rakkauden?”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Hannu Pikkarainen (@pikkarambo) jakama julkaisu

Hannu jakoi Instagram-tilillään aiemmin tällä viikolla päivityksen, jossa hän kommentoi eroa.

– Mä en osaa nyt vastata tai vaikka osaisinkin niin jätän nyt tän tähän toistaiseksi ja avaan todellisen tietopankkini jossain kohtaa. Koitan olla se FIKSU TÄSSÄKIN ja miettiä mikä suhteessa on tärkeintä. Voittaako raha, status, materia yms. Sen kaikista suurimman eli rakkauden? Hannu kirjoitti.

Lue myös: Seiska: Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen ovat eronneet – kevään rikoskäräjät ajoivat kohuparin eri teille

”AIVAN RIKKI EROSTA”

Seiska-lehti kertoi saaneensa ex-pariskunnan lähipiiriltä tarkempaa tietoa erosta. Lähipiiriläisten mukaan Hannu on erosta aivan rikki.

– Hannu on asiasta aivan rikki. Hän on todella ihmeissään erosta ja Martinan käyttäytymisestä. Hän olisi halunnut jatkaa Martinan kanssa. Nyt Hannu kerää rohkeutta kertoa asioista omalta osaltaan, tai niin hän on ainakin tuonut esiin, Seiskalle kerrotaan.

Seiskan mukaan Hannun rikoskäräjät alkavat ensi kuussa. Hannua syytetään raiskauksesta. Seiska uutisoi asiasta elokuussa, jolloin ex-pariskunnan suhde meni hetkeksi tauolle.

On-off pariskunnan lopullinen ero koitti viimein, vaikka jo hetken näyttikin siltä, että Martina seisoisi Hannun rinnalla kevään käräjätaistossa.

Instagram: @pikkarambo

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Hannu Pikkarainen (@pikkarambo) jakama julkaisu

Hannun Instagram-tilillä on vielä yhteiskuvia Martinan kanssa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Hannu Pikkarainen (@pikkarambo) jakama julkaisu

Martina Aitolehdestä eronnut Hannu Pikkarainen latasi suorat sanat: ”Voittaako raha, status ja materia rakkauden?”

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
4 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit