Me Naiset: Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen: Ero!

Hyvinvointiyrittäjä ja Iholla-sarjan tähti Martina Aitolehti, 39, on eronnut lopullisesti kiekkorakkaastaan Hannu Pikkaraisesta, 38, asiasta uutisoi Me Naiset -lehti.

Aitolehti ja Pikkarainen ehtivät seurustella vajaan vuoden.

Martina kertoo, ettei ero tullut shokkina.

– Pitkässä elämänkaaressa se oli melko lyhyt kokemus. Vaikka erot ovat aina tylsiä, ei se ollut shokki, Martina kertoo Me Naisille.

Martina kertoo haastattelussa, ettei hän halua olla parisuhteessa vain siksi, että yksinolo olisi ahdistuksen aihe. Aitolehti sanoo olevansa herkkä tunnustelemaan omia fiiliksiään parisuhteessa. Hän kertoo toimivansa heti, jos suhteessa ei ole oikeanlainen kemia tai jos energiat eivät kohtaa.

– Omille tuntemuksilleen pitää olla uskollinen. Ajattelen, että jos jokin asia ei tunnu oikealta, minulla on suorastaan velvollisuus sanoa stop. Yksinolo ei ole mikään paniikin tai ahdistuksen aihe, minulla ei ole kerta kaikkiaan kiire mihinkään, Aitolehti toteaa Me Naisille.

Martinan mukaan suhde pitää perustua tasaveroisuuteen. Hän myös kertoo ettei onnellisuutta tai identiteettiä voi rakentaa vain toisen ihmisen varaan.

Leijonaemo kertoo nyt keskittävänsä huomionsa kouluikäisiin tyttäriinsä Victoriaan ja Isabellaan.

HANNUN RIKOSKÄRÄJÄT LÄHESTYVÄT

Seiska uutisoi jo kaksi viikkoa sitten, että Martinan ja Hannun yhteinen matka olisi tullut päätökseensä. Lehden saamien sisäpiiritietojen mukaan Martina on alkanut ahdistua Hannun lähestyvästä oikeudenkäynnistä, jossa ex-kiekkoilijaa syytetään raiskauksesta. Pikkarainen joutuu asiasta Helsingin käräjäoikeuteen tänä keväänä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Hannu Pikkarainen (@pikkarambo) jakama julkaisu

Lue myös: Seiska: Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen ovat eronneet – kevään rikoskäräjät ajoivat kohuparin eri teille

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
4 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit